ЖИТТЯ

На Київщину насувається циклон Yukon: що буде в Переяславі

До України атмосферний фронт північної циклічності Yukon може принести сніг і мороз до -25. До списку областей, на які насувається циклон, входить і Київська.

Опади можуть прийти вдень вже 17 лютого в Житомирську, Вінницьку і Київську області. Температура повітря вночі буде від -12 до -18 градусів, місцями до -25 градусів, а вдень до -14 градусів. Про це повідомила синоптикиня Наталія Діденко, — передає Інформатор.

Однак, як йдеться на gismeteo.ua, у Переяславі значних погодних ускладнень не прогнозують. Сьогодні надворі — 7 градусів морозу, хмарно з проясненнями. Завтра до обіду циклон може зачепити місто невеликим снігом та ожеледицею. Швидкість вітру посилиться щонайбільше до 10 метрів за секунду. 19 лютого стопчик термометра впаде до 23 градусів морозу.

— До весни ніби ще далеко, проте іноді суттєва різниця між нічною та денною температурою повітря натякає про наближення свіжих синоптичних подій і перебудову повітряних мас на новий сезон, — зазначила Діденко.

Нагадуємо, за минулу добу від коронавірусної хвороби в переяславській лікарні ніхто не помер. На стаціонарному лікуванні перебуває 20 пацієнтів.

Нагору