ЖИТТЯ

Школи у Переяславі відновлюють роботу вже 18 лютого, окрім однієї

Сьогодні на засіданні комісії з питань ТЕБ та НС прийняли рішення відновити навчання у всіх школах Переяславської ТГ. Діти повернуться за парти вже 18 лютого.

17 лютого на засіданні комісії з питань ТЕБ та НС начальник відділу освіти Петро Ярмоленко ініціював відновлення навчання у школах Переяславської громади. Вони відчиняться вже завтра, 18 лютого. Про це повідомляє Інформатор. Раніше планувалося, що через несприятливі погодні умови школи та позашкільні заклади не працюватимуть із 16 до 19 лютого включно.

Зважаючи на те, що температура повітря в найближчі дні буде від 8 до 14 градусів морозу, Ярмоленко запропонував відновити навчання у школах. При цьому у самих закладах температура має бути такою: 17-20 градусів у кабінетах та класах, 16-18 градусів у майстернях з обробки дерева і металу, 15-17 у спортивних залах, 19-23 у роздягальнях, 17-20 у актових залах, 17-21 у туалетах, не нижче 25 у душових.

При цьому у переяславській ЗОШ №4 у класовода першого класу, вчителя української мови та літератури, класовода десятого класу, класовода другого класу виявили коронавірус. Тому школа буде на карантині із 17 до 26 лютого включно. Протягом цього періоду триватиме дистанційне навчання.

Нагадаємо, що вчора Петро Ярмоленко пояснив Інформатору, чому дитячі садочки працювали у період, коли школи зачинилися.

Віталій Усик

Нагору