ЖИТТЯ

Переяслав і три села району можуть лишитися без світла: графік

У четвер Переяслав і три села колишнього району можуть частково лишитися без світла. Його відключать у зв’язку з чисткою ЛЕП та технічним обслуговуванням.

У четвер, 18 лютого, електроенергію можуть відключити в Переяславі, селах Чирське, Гайшин і Хоцьки у зв’язку з плановим технічним обслуговуванням та чисткою ліній електропередач. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 9:00 до 16:00:

  • у Переяславі — на вулиці Новокиївське Шосе.
  • у Чирському (Переяславська ТГ) — на вулицях Київській, Покровській, Підгірній та Набережній.
  • у Гайшині (Переяславська ТГ) — на вулицях Шевченка, Сонячній, Луговій, Польовій, Святковій, Мічуріна, Космонавтів, Набережній, Покровській, Миру, Гайовій, Садовій, Завірській, Переяславській, Вишневій та Стаднійчука.
  • у Хоцьках (Циблівська ТГ) — на вулицях Чапаєва, Жовтневій, Колота, Іванова, Старий Шлях, Новосільській, Перемоги, Першотравневій, Пролетарській, Жовтневій, Комсомольській, Травневій, Першотравневій, Гельмязівській, Катеринопільській, 8 Березня, Новосільській, Миру, Південній, Золотоніській, Піонерській, Шевченка, Комунарській, Парковій, Колгоспній, Саратовській, Балаклаєвській, Черкаській, Бовищанській, Піонерській, Молодіжній, Садовій, Шкільній, Лісовій, Виноградній, Піонерів, Кільцевій, Партизанській та на провулках Колота й Шевченка.

Нагадуємо, ситуація на дорогах не покращується. За останні три дні у Переяславі та поблизу трапилося п’ять ДТП. Детальніше читайте за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору