ЖИТТЯ

У деяких селах Переяславської та Дівичківської громад може не бути світла: графік відключень

У п’ятницю в Переяславі та чотирьох селах колишнього району можуть відключити світло. Його не буде у зв’язку з чисткою ЛЕП.

У п’ятницю, 19 лютого, електроенергію можуть відключити в Переяславі, селах Глашинів, Дівички, Гайшин і Єрківці у зв’язку з чисткою ліній електропередач. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8:00 до 16:00:

  • у Переяславі — на вулицях Бабачиха, Поліській та Ганни Самутіної.
  • у Дівичках (Дівичківська ТГ) — на вулицях Космонавтів, Леніна, Горького, Садовій, Гагаріна, Дружби, Миру, Жовтневої Революції, Трубізькій, Перемоги та Молодіжній.
  • у Гайшині (Переяславська ТГ) — на вулицях Покровській, Польовій та Гайовій.
  • у Єрківцях (Дівичківська ТГ) — на вулицях Безіменний, Банній, Ферапонтовій, Пасічній, Миру, Вербній, Садовій, Місячній, Культури, Південній, Широкій, Сонячній, Світлій, Заводській, Мисливській, Агрономічній, Огородній, Бригадній, Набережній, Уманській, Весняній, Дружби народів, Вишневій, Жовтневій, Польовій, Західній, Східній, Тополевій та на провулку Механізаторів.
  • у Глашиневі (Переяславська ТГ) — Жовтневій, Садовій, Береговій, Урицького, Трубізькій, Чапаєва та Леніна.

Нагадуємо, переяславському ВУКГ необхідно закупити 2 тисячі LED-ламп на 38 Вт та 200 LED-ламп на 12 Вт. Їх використають для вуличного освітлення. Із міського бюджету витратять на це 452040 гривень.

Юлія Кравченко

Нагору