ЖИТТЯ

“Фора” у Переяславі відкриється вже сьогодні, а “діджей та кульки” будуть 24 лютого

Урочисте відкриття “Фори” з музикою та різними бонусами проведуть 24 лютого о 17:00. А покупці зможуть прийти до супермаркету на кілька днів раніше.

Вчора, 18 лютого, ввечері Інформатор отримав відповідь на медіа-запит від відділу зв’язків з громадськістю “Фори”. Повідомили, що урочисте відкриття першого супермаркету цієї мережі в Переяславі відбудеться 24 лютого о 17:00. За кілька годин до цього на гарячій лінії “Фори” нам розповіли, що офіційно магазин відчиниться для покупців вже у понеділок, 22 лютого. А з особистих джерел Інформатору стало відомо, що заклад насправді відчиниться вже сьогодні ближче до вечора, після 17:00.

На урочистому відкритті 24 лютого, окрім традиційних для подібних заходів діджея, аніматорів та кульок, гостям запропонують акцію кешбек: з 24 до 26 лютого всім користувачам мобільного додатку “Фора” повертатимуть вартість першої покупки. Детальніше про акцію можна дізнатись у магазині. Подарунків у виглядів товарів не буде через карантинні обмеження.

Будівництво “Фори” на вулиці Б. Хмельницького біля автостанції почалося у червні минулого року. Через технічні обставини воно затягнулося на кілька місяців. Як йдеться у пресрелізі, площа торгового залу – близько 900 кв. м. Для відвідувачів діятимуть п’ять звичайних та дві експрес-каси, а також чотири каси самообслуговування для тих, хто хоче розраховуватись за покупки без допомоги працівників магазину. Тут можна купити овочі та фрукти, свіже м’ясо з власного цеху, власну випічку, сири, ковбаси, курей-гриль, продукти власного соління, піцу власного виробництва.

Нагору