ЖИТТЯ

Чемпіонат Переяславщини з футзалу: “Кристал” закріпився на першому місці

“Кристал” зіграв усі матчі першого кола чемпіонату Переяславщини з футзалу. Наразі він впевнено посідає перше місце у вищій лізі.

“Кристал” із Яготина сьогодні, 20 лютого, провів свій останній матч у першому колі чемпіонату Переяславщини з футзалу. Інші команди у вищій лізі ще мають провести по одному, а дехто й по два матчі. Навіть якщо найближчі переслідувачі “Кристала” здобуватимуть лише перемоги, то не зможуть обігнати яготинців у першому колі. Наприклад, BOSS має 7 очок і дві гри в запасі, тобто набере щонайбільше 13 очок. В інших перспективи ще гірші. Про це повідомляє Інформатор.

Протистояння “Кристала” та “Переяслава” було надважливим для обох команд, оскільки вони до стартового свистка вважалися головними претендентами на чемпіонство. Однак сама гра показала, де чиє місце. “Кристал” розгромлював переяславців 6:0, і лише після цього трішки розлабився, дозволивши супернику програти не так ганебно. У підсумку – 6:3. “Матадор” із Переяслава нарешті перервав свою безвиграшну серію перемогою над дівичківським “Дніпром” 3:1. Матч BOSS (випускники університету) – “Дружба” (Згурівка) перенесли через участь деяких футболістів у чемпіонаті області з футзалу.

Отож турнірна таблиця вищої ліги зараз має такий вигляд: 1. “Кристал” – 15 очок; 2. “Переяслав” – 8 (один незіграний матч); 3. BOSS – 7 (два матчі); 4-5. “Матадор”, “Дніпро” – по 7 (по одному матчу); 6. “Дружба” – 4 (два матчі); 7. Велика Каратуль – 0 (один матч).

У першій лізі трійка лідерів прогнозовано перетворилася на двійку. Циблі та “Матадор-2”, у яких було по 12 очок, зустрілися в очному протистоянні. Переяславці перемогли 7:5. При цьому Вовчків не відчув проблем із Капустинцями (Яготинщина) 11:4. Тепер у Вовчкова й “Матадора-2” по 15 очок. А в боротьбу за призове місце із 12 очками увірвалися “Солонці STAR”, які в цьому турі перемогли “Цереру” (Студениківська ТГ) 6:3. “Амер” із Поліг-Чобітьок досі не набрав жодного очка, сьогодні програв “Солонцям” 5:6.

Нагадаємо, що завтра відбудуться лише матчі першої ліги. Оскільки багато футболістів із вищої будуть грати в чемпіонаті області з футзалу.

Віталій Усик

Нагору