ЖИТТЯ

У вихідні не зіграють аж п’ять матчів чемпіонату Переяславщини з футзалу

Через проведення чемпіонату Київщини з футзалу деякі матчі першості Переяславщини не відбудуться. Наші футзалісти гратимуть в інших командах.

У вихідні, 20 та 21 лютого, відбудуться шостий та сьомий тури чемпіонату Переяславщини з футзалу. Однак через те, що в неділю в Борисполі проходитиме відбірковий етап чемпіонату області з футзалу, де гратиме багато футболістів із нашого чемпіонату, зокрема з “Переяслава”, “Кристала”, BOSS, “Дружби”, “Матадора”, деякі матчі першості Переяславщини перенесли. Про це повідомляє Інформатор.

У суботу перенесли матч “Дружба” (Згурівка) – BOSS (випускники університету). Тож у вищій лізі проведуть лише два матчі: “Матадор” (Переяслав) – “Дніпро” (Дівички) та “Переяслав” – “Кристал” (Яготин). Перемога яготинців над найближчим конкурентом може стати серйозною заявкою на цьогорічне чемпіонство. У першій лізі відбудуться всі матчі: Циблі – “Матадор-2”, Капустинці (Яготинщина) – Вовчків, “Амер” (Пологи-Чобітьки) – “Солонці” (Переяслав), “Церера” (Студениківська ТГ) – “Солонці STAR”.

У неділю вища ліга не гратиме взагалі, а у першій перенесли матч “Матадор-2” – “Амер”. У інших трьох протистояннях зустрінуться: Вовчків – “Церера”, “Солонці STAR” – Циблі, “Солонці” – Капустинці. Зазначимо, що в п’ятому турі Капустинці у матчі із “Солонці STAR”, який закінчився з рахунком 4:4, випустили незаявленого гравця. Тому результат скасовано, “Солонці STAR” ожержали технічну перемогу: в них тепер 9 очок, а в Капустинців – 3.

Нагадаємо, що у надпринциповому матчі минулого туру “Кристал” розгромив “Дружбу” й закріпився на першому місці у турнірній таблиці. У нього – 12 очок.

Віталій Усик

Нагору