ЖИТТЯ

“Кристал” стає головним фаворитом чемпіонату Переяславщини з футзалу

Сьогодні у надпринциповому матчі “Кристал” розгромив “Дружбу” й закріпився на першому місці у турнірній таблиці. Але попереду ще більша частина чемпіонату.

14 лютого відбувся п’ятий тур чемпіонату Переяславщини з футзалу. “Кристал” із Яготина сенсаційно розгромив “Дружбу” із Згурівки 6:0. І тепер очолює вищу лігу й де-факто, й де-юре. Адже, навіть маючи на один проведений матч більше, він випереджає суперників щонайменше на чотири очки. Про це повідомляє Інформатор.

Один із головних конкурентів “Кристала” – BOSS (випускники університету) втратив очки у матчі з “Матадором” (Переяслав). Команди зіграли внічию 3:3. Для “Матадора”, який донедавна лише перемагав, це третій поспіль матч без виграшу. “Дніпро” з Дівичок спокійно розібрався із Великою Каратуллю 10:2. Тож турнірна таблиця вищої ліги наразі має такий вигляд: 1. “Кристал” – 12 очок (на одну гру більше); 2. “Переяслав – 8; 3-4. BOSS, “Дніпро” – по 7; 5-6. “Матадор”, “Дружба” – по 4; 7. Велика Каратуль – 0 (на одну гру більше).

У першій лізі очевидно, що на подіумі в підсумку опиняться Вовчків, Циблі та “Матадор-2”. Однак поки що незрозуміло, на яких конкретно місцях вони будуть. У цьому турі вони синхронно перемогли своїх суперників, і з 12 очками вирвалися далеко вперед (5 очків до найближчого переслідувача). Матчі сьогодні закінчилися так: Вовчків – “Амер” (Пологи-Чобітьки) 8:4, “Солонці” (Переяслав) – “Матадор-2” 0:2, “Церера” (Студениківська ТГ) – Циблі 2:3, “Солонці STAR” – Капустинці (Яготинщина) 4:4.

Нагадаємо, що вчора вчора “Церера” запізнилася на свою гру. Автівка з гравцями команди на слизькій дорозі злетіла на обочину поблизу Чирського.

Віталій Усик

Нагору