ЖИТТЯ

У Переяславі та чотирьох селах можуть відключити світло: на яких вулицях і коли

У понеділок Переяслав та чотири села колишнього району можуть частково лишитися без світла. Його відключать у зв’язку з чисткою траси та технічним обслуговуванням. 

У понеділок, 15 лютого, електроенергію можуть відключити в селах Пологи-Чобітьки, Єрківці, Дівички, Гайшин та у Переяславі у зв’язку з плановим технічним обслуговуванням та чисткою траси. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8:00 до 17:00:

  • у Пологах-Чобітьках (Циблівська ТГ) — на вулицях Радянській, Переяславській, Горького, Молодіжній.
  • у Переяславі — на вулиці Набережна.

З 9:00 до 16:00:

  • у Дівичках (Дівичківська ТГ) — на вулицях Космонавтів, Леніна, Горького, Садовій, Гагаріна, Дружби, Миру, Жовтневої Революції, Трубізькій, Перемоги, Молодіжній.
  • у Єрківцях (Дівичківська ТГ) — на вулицях Безіменній, Банній, Ферапонтова, Пасічній, провулку Механізаторів, Миру, Вербній, Садовій, Місячній, Культури, Південній, Широкій, Сонячній, Світлій, Заводській, Мисливській, Агрономічній, Огородній, Бригадній, Набережній, Уманській, Весняній, Дружби народів, Вишневій, Жовтневій, Польовій, Західній, Східній, Топольовій.
  • у Гайшині (Переяславська ТГ) — на вулиці Гайовій.
  • у Переяславі — Бабачиха, Поліській, Ганни Самутіної.

Сьогоднішні роботи у Великій Каратулі на хуторі Мар’янівка, які ми анонсували вчора, перенесли.

Нагадаємо, що 12 лютого на телеканалі “Інтер” в програмі “Стосується кожного” можна було побачити подружжя Ірини та Патріса Нджібу із Переяслава. Темою цього ефіру було кохання.

Оксана Симоненко

Нагору