ЖИТТЯ

Матвій, Фунтик та Нафаня чекають на люблячі сім’ї: дізнайтесь про котиків більше

У пункті перетримки “Кіт у чоботях”, як і тиждень тому, живе 20 котиків. Грошей, які присилають люди, катастрофічно не вистачає навіть на корм для тварин.

Пункт перетримки зараз розміщується у селі Харківці на вулиці Героїв, 15. Тут живе 20 котиків. Організація “Кіт у чоботях” досі шукає приміщення для притулку, оскільки зараз він розміщується у будинку Тетяни Зайцевої, голови ГО. Тваринок у тимчасовому притулку лікують: їх привозять з вулиці, тому потребують допомоги.

Тетяна Зайцева розповіла детальніше Інформатору про трьох котиків, які потребують люблячих господарів.

МАТВІЙ

Котику близько 6-7 років, він проглистований, провакцинований, кастрований. Йому було приблизно 1-1,5 року коли його викинули. У нього права передня лапка без “пальчиків” та пошкоджене праве око. Жив аж у селі Чубинське за Борисполем, звідки Тетяна Зайцева його і забрала. Матвій має характер, як у британця –  якщо чогось не захоче їсти, то ходитиме голодним кілька днів, але незважаючи на це, котик лагідний та нікому не заважатиме. Також він має дуже красиву, пухнасту шерсть, влітку полюбляє гуляти надворі, але далеко не ходить.

Матвій

ФУНТИК

Забрали його на виїзді з Переяслава, бо там кота вже гризли собаки. Лікували після цього 7 місяців. Йому близько 7 років, дуже лагідний, любить ніжитись на руках та спати з хазяїном на подушці. Котик простерилізований, кастрований та вакцинований – повністю готовий їхати в сім’ю. Але йому бажано жити в будинку або в квартирі, з лотком, тому що надворі йому буде погано. Адже білі котики до хвороб не стійкі.

Фунтик

НАФАНЯ

Йому приблизно рік, пролікований, вакцинований та проглистований, але ще не кастрований. Знайшли в Дівичках на смітнику. Нафаня дуже спокійний, до лотку привчений, хороший та лагідний.

Якщо ви хочете допомогти котикам або забрати когось із них собі, звертайтесь до Тетяни Зайцевої, голови громадської організації “Кіт у чоботях”:

Картка ПриватБанку 5168 7427 1574 5604

Тел.: (066) 695-69-28.

Раніше Інформатор розповідав вам, які ще котики хочуть додому. Прочитайте зворушливі історії Оскара, Плюшки та Люсі.

Оксана Симоненко

Нагору