ЖИТТЯ

З лікарні Переяслава виписали ще трьох людей: актуальна статистика коронавірусу

За минулу добу з переяславської ЦРЛ виписали трьох людей, які одужали від коронавірусу. В інфекційному відділені залишається 20 пацієнтів.

Станом на ранок 19 лютого в інфекційному відділенні ЦРЛ перебуває 20 пацієнтів з COVID-19 (18 лютого було так само). З-поміж них – 14 жителів Переяславської ТГ та 6 із сіл інших ТГ колишнього району (18 лютого було 12 та 6 відповідно). Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційний звіт директорки ЦРЛ Лариси Кузьменчук.

За минулу добу від коронавірусної хвороби ніхто не помер. Загалом же в переяславській лікарні померло 143 особи. З них – 22 із Переяславської ТГ та 21 із сіл колишнього району. За минулу добу з лікарні виписали трьох людей. За весь період епідемії одужало 1296 осіб. Серед них – 402 містян та 238 жителів сіл району. На амбулаторному лікуванні перебуває 38 осіб (18 лютого було 33).

Нагадуємо, сьогодні автобус маршруту №7 злетів з дороги у Переяславі. Рух транспорту ця ДТП не обмежила. Відео з місця події ви можете побачити за посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору