ЖИТТЯ

Модель, Маска, Веснянка та Пепсі хочуть потрапити в гарні родини: зараз цуценята живуть в притулку в Переяславі

У переяславському собачому притулку наразі утримують 67 собачок. Це максимальна кількість тварин за весь час його існування. Кожна з них чекає на свою сім’ю та затишну домівку. Сьогодні ви познайомитеся з новими членами притулку. Модель, Маска, Веснянка та Пепсі — сестрички. Цих цуценят нещодавно підкинули до притулку.

Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”, розповіла Інформатору історії чотирьох цуценят з притулку. Вона наголосила, що маленьких цуценят стерилізувати зарано, тому подальша стерилізація буде безкоштовною.

МОДЕЛЬ

Модель — найспокійніша з чотирьох сестричок. Вона любить поспати, постійно десь ховається. Таке цуценя ідеально впишеться в маленьку сім’ю або стане найкращим другом для певної людини. Її можна тримати як у квартирі, так і в приватному будинку. Модель дуже чекає на свою майбутню домівку

Модель

МАСКА

Друга собачка, яка потребує теплих і люблячих рук, має кличку Маска. Тільки придивіться до цієї мордочки! Дійсно нагадує маску. Цуценя, певно, хоче дотримуватися всіх карантинних обмежень, чи не так? Маска дуже грайлива й весела дівчинка, їй потрібен простір та увага.

Маска

ВЕСНЯНКА

Ця красуня народилася із цікавою особливістю у зовнішності — вся її мордочка устелена яскравим ластовинням. У народі ластовиння звикли називати “веснянками”, саме тому собака й отримала таку кличку. Веснянка жвава й непосидюча. Вона гарантовано сподобається сім’ї з дітьми.

Веснянка

ПЕПСІ

Цуценя Пепсі повністю відповідає своїй кличці. Цю собачку неможливо втримати на місті: активна, грайлива, обожнює увагу та людей. Така тваринка потребуватиме частих прогулянок на свіжому повітрі. Якщо ви займаєтесь спортом або просто ведете активний спосіб життя, Пепсі стане вам хорошим товаришем.

Пепсі

Якщо ви хочете собі домашнього улюбленця або чимось допомогти притулку, звертайтеся до членів ГО “У добрі руки”. Тел.: (063) 999-00-73, (095) 595-26-67 (Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”).

Нагадуємо, що сестри Дана, Дуся та Діна із собачого притулку в Переяславі також чекають на люблячих господарів.

Юлія Кравченко

Нагору