ЖИТТЯ

Доця та Гуччі завагітніли, тому котиків у притулку стане більше: заберіть їх додому

У пункті перетримки “Кіт у чоботях” залишилось 18 котиків. Але скоро їх стане більше, адже у пункті перетримки є вагітні кішечки.

Пункт перетримки зараз розміщується у селі Харківці на вулиці Героїв, 15. Тут живе 18 котиків, двоє нещодавно знайшли нові родини. Організація “Кіт у чоботях” досі шукає приміщення для притулку, оскільки зараз він розміщується у будинку Тетяни Зайцевої, голови ГО. Тваринок у тимчасовому притулку лікують: їх привозять з вулиць, тому потребують допомоги.

У притулку зараз дві вагітні кішечки, вони зовсім скоро народять кошенят, які також потребуватимуть люблячих сімей. Тетяна Зайцева закликає ні в якому разі не позбуватися новонароджених котенят та не вбивати їх.

Тетяна Зайцева розповіла Інформатору про трьох котиків, які потребують господарів.

ДОЦЯ

Кішечка тривалий час жила надворі, проглистована та вакцинована. Доця вагітна та чекає потомство в березні, яким також потрібно знайти гарних господарів. Вона має окрас трьох кольорів.

Доця

ГУЧЧІ

Вагітна кішечка, яка проглистована та провакцинована, наприкінці квітня народить красивих кошеняток. Це у неї перша вагітність. Кішка повністю сіра із зеленими очима.

ПЛЯМКА

Назвали Плямкою, тому що в неї дуже гарна пляма на носі, сама кішка чорно-біла та пухнаста. Вона ще маленька, їй близько 9 місяців. Проглистована, провакцинована та готова до стерилізації.

Плямка

Якщо ви хочете допомогти котикам або забрати когось із них собі, звертайтесь до Тетяни Зайцевої, голови громадської організації “Кіт у чоботях”:

Картка ПриватБанку 5168 7427 1574 5604

Тел.: (066) 695-69-28 або до секретарки громадської організації “Кіт у чоботях” Ірини Пюри, тел. (063) 791-66-67.

Нагадаємо, що у переяславському притулку наразі утримують 67 собачок. Це максимальна кількість тварин за весь час його існування.

Оксана Симоненко

Нагору