ЖИТТЯ

Кохання, селфі та сніг: що цього тижня публікували в Instagram жителі Переяслава

Цей тиждень для жителів Переяслава був неймовірно світлим і по-зимовому затишним. Сторінки соцмереж повнилися фотографіями красивих дівчат, закоханих пар і, звісно ж, снігу (з ним у 2021-му нам пощастило).

Чим займалися переяславці цього тижня, Інформатору показав Instagram.

Місцеві дівчата вже розквітають! Вони відчувають, що наближається весна, 8 Березня, проліски та довгоочікуване тепло. Цього тижня чарівні обличчя переяславок полонили наші серця — кількість лютневих селфі просто зашкалювала.

@_vika_winner

@tatiana_yaryna.cosmetolog

@vjulia88

Наші жителі все ще підтримують щотижневий челендж, вигаданий Інформатором, під гаслом “Мені не холодно”. Дві останні дівчини впорались непогано, але перша — поза конкуренцією. Ось такі у нас жінки: вміло поєднують у собі мужність та жіночність.

@tyred_vikaaa

@princesss15__

@_lencussss_

І куди ж ми без фотографій, де присутні (хоч і непомітні для очей) діточки? Цього тижня в Переяславі було дуже холодно. Ми сподіваємося, що цій малечі у візочку значно тепліше, ніж тим, хто ходить без рукавичок та шапки.

@anna_zrazhevskaya_

І наостанок — закохані пари Переяслава. Рівно тиждень тому світ відзначив День усіх закоханих, але потік фотографій все ще не спинився. Святкові кульки рожевого кольору, соковито-червоні троянди та дороге шампанське в Instagram — все це, звісно, добре. Втім, щиріше за цілунки та обійми немає нічого.

@basarab_iryna

@__natalka___koval

@bdv.y

Міст і пішохідна дорога “Стогніївський шлях” (або як її ласкаво називають місцеві “Стогній”) з’явилися в Переяславі у 1991 році. Наш фоторепортаж звідти можна побачити тут.

Юлія Кравченко

Нагору