ЖИТТЯ

В університеті Переяслава провели лижні змагання: відео

Вперше за кілька років в університеті провели лижні змагання. Планують ще щонайменше одні.

У лижних змаганнях 18 лютого взяли участь дві команди студентів, які були поділені на команди хлопців та дівчат. Загалом змагалися двадцять студентів різних факультетів. Призові місця посіли хлопці та дівчата з факультету фізичної культури, спорту та здоров’я. Серед дівчат на дистанції 2 км найкращими стали: Ірина Садовик (18,32 хв., перше місце), Аліна Леончук (друге) та Дарина Борзілова (третє). Три кілометри найшвидше подолали Кирило Калмиков (17,32 хв.), Арсен Бердніков (19,43 хв.) та Михайло Смаль (23,08 хв.). Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційний сайт Університету Григорія Сковороди у Переяславі.

Призери нагороджені грамотами, кубками та подарунками. Микола Горбенко, доцент кафедри спортивних дисциплін та туризму, заслужений тренер України з велосипедного спорту, розповів Інформатору, що якщо погода не підведе, проведуть ще одні лижні змагання. У теплий період планують займатися на велосипедах та в басейні в Борисполі.

Наразі відомо, що 23 лютого о 14:00 на стадіоні університету проведуть лижні змагання серед студентів та викладачів.

Нагадаємо, що 20 лютого в Переяславі молодь посипала сіллю дороги задля комфортного пересування населення. Акція “Сіль землі” зачепила значну частину міста.

Відео: Юрій Товкайло

Фото із сайту університету

Нагору