ЖИТТЯ

На матчі чемпіонату Переяславщини з футзалу впускатимуть вболівальників

У вихідні відбудуться чергові два тури чемпіонату Переяславщини з футзалу. Вперше в сезоні на матчі впустять вболівальників.

У вихідні, 27 та 28 лютого, відбудуться два чергові тури чемпіонату Переяславщини з футзалу. У вищій лізі проведуть останній тур першого кола та розпочнуть друге, а в другій лізі зіграють перші два тури другого кола. Вперше за сезон на матчі впускатимуть вболівальників. Раніше глядачів не було через карантинні обмеження. Про це повідомляє Інформатор.

Голова районної федерації футболу та начальник відділу фізкультури та спорту Владислав Столяренко зазначив, що згідно з рекомендаціями ТЕБ та НС, на матчах можуть бути присутні до 50 відсотків глядачів. Грають команди у спортзалі педуніверситету.

У суботу у вищій лізі зустрінуться “Дніпро” (Дівички) та “Дружба” (Згурівка), у яких 7 та 4 очок відповідно, а також BOSS (випускники університету) та “Переяслав”, у яких 7 та 8 очок. Матч Велика Каратуль – “Матадор” (Переяслав) перенесли через участь деяких великокаратульців у чемпіонаті України із фролболу. Лідер чемпіонату “Кристал” (Яготин), у якого 15 очок, суперника у цьому турі не матиме. Так само буде і в неділю, оскільки між собою зіграють ті ж команди – друге коло розпочнеться за “дзеркальною” схемою.

У першій лізі в суботу відбудуться такі матчі: Капустинці (Яготинщина) – “Солонці” (Переяслав), “Амер” (Пологи-Чобітьки) – “Матадор-2”, Циблі – “Солонці STAR”, “Церера” (Студениківська ТГ) – Вовчків. У неділю зіграють: “Солонці STAR” – “Церера”, “Солонці” – “Амер”, Вовчків – Капустинці, “Матадор-2” – Циблі. Тут з 18 очками лідирує Вовчків, “Матадор-2” та Циблі мають по 15 залікових пунктів.

Нагадаємо, що 19 лютого Владислава Столяренка офіційно призначили на посаду начальника відділу фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я виконкому міськради. Він розповів Інформатору про свої основні цілі.

Віталій Усик

Нагору