ЖИТТЯ

BOSS перемагає “Переяслав” і виривається на друге місце чемпіонату з футзалу

Закінчилося перше коло чемпіонату Переяславщини з футзалу у вищій лізі. Незіграними залишилися два матчі.

Сьогодні, 27 лютого, відбувся черговий тур чемпіонату Переяславщини з футзалу. У вищій лізі, можна сказати, завершилося перше коло – не зіграли лише два матчі. Про це повідомляє Інформатор.

Одним із перенесених матчів вищої ліги став сьогоднішній між “Матадором” (Переяслав) та Великою Каратуллю. Великокаратульці цього дня беруть участь в чемпіонаті України зі фролболу. У інших двох протистояннях дівичківський “Дніпро” переміг “Дружбу” зі Згурівки, а BOSS (випускники університету) – “Переяслав” 4:2. Таким чином таблиця після першого кола має такий вигляд: 1. “Кристал” (Яготин) – 15 очок; 2. BOSS – 10 (гра в запасі); 3. “Дніпро” – 10; 4. “Переяслав” – 8; 5. “Матадор” – 7 (гра в запасі); 6. “Дружба” – 4 (гра в запасі); 7. Велика Каратуль – 0 (гра в запасі).

У першій лізі продовжує лідирувати Вовчків, який у цьому турі переміг “Цереру” 7:5 і тепер має 21 очко. Його переслідує “Матадор-2” із 18 очками та грою в запасі із головним аутсайдером “Амером” (Пологи-Чобітьки). Сьогодні “Амер” зазнав поразки від переяславців із рахунком 3:8. Загострилася боротьба за третє місце між Циблями та “Солонцями STAR”. В очній зустрічі солончани, на відміну від попереднього тижня, виявилися сильнішими 3:1 і зрівнялися із суперниками за очками – по 15. Капустинці (Яготинщина) сенсаційно розгромили “Солонці” 5:0. На турнірне становище це вплинуло хіба що тим, що “Солонці” не змогли увірватися у боротьбу за “бронзу”, залишилися із 12 очками.

Завтра пройде наступний тур футзального чемпіонату.Нагадаємо, що з цих вихідних на матчі впускають вболівальників.

Віталій Усик

Нагору