Переяслав Перейти на сайт

Чемпіонат Переяславщини з футзалу: “Кристал” пропускає матчі, але лідерство не втрачає

“Переяслав” влаштував камбек у матчі з командою BOSS, і скинув її з другого місця. На другу сходинку після цього потрапив “Дніпро”.

Сьогодні, 28 лютого, відбувся черговий тур чемпіонату Переяславщини з футзалу. Попри те, що яготинський “Кристал” за календарем пропускає вже другий тур поспіль, суперники не можуть його наздогнати. Про це повідомляє Інформатор.

У вищій лізі найзапекліше протистояння влаштували BOSS (випускники університету) та “Переяслав”. Здавалося, що переяславці поступляться “босам” вдруге за вихідні, адже протягом матчу вони суттєво відставали: 0:3, 1:4. Однак зрештою трапився неймовірний камбек і “Переяслав” спромігся на перемогу 5:4. Дівичківський “Дніпро” скористався осічкою BOSS і вирвався на друге місце, вдруге поспіль розібравшись із “Дружбою” (Згурівка) – цього разу 4:3. Переяславський “Матадор” прогнозовано переміг Велику Каратуль 13:1. Тож турнірна таблиця має такий вигляд: 1. “Кристал” – 15 очок (уже пропустив тур у другому колі, на інші команди це ще чекає); 2. “Дніпро” – 13; 3. “Переяслав” – 11; 4-5. BOSS (має гру в запасі із “Дружбою”), “Матадор” (має гру в запасі із Великою Каратуллю) – по 10; 6. “Дружба” – 4 (має гру в запасі із BOSS); 7. Велика Каратуль – 0 (має гру в запасі із “Матадором”).

У першій лізі в лідери вирвалися Вовчків (24 очки) та “Матадор-2” (21 очко). Обидві команди синхронно перемогли в цьому турі. Вовчків розгромив Капустинці 7:2, а “Матадор-2” переміг Циблі 3:1. Нехай між суперниками і є три очки відриву, однак переяславці мають гру в запасі із “Амером” (Пологи-Чобітьки), де, скоріше за все, здобудуть перемогу. Загострюється боротьба за “бронзу”. Після поразок Цибель та “Солонців STAR” (4:6 від “Церери зі Студениківської ТГ) їх наздогнали “Солонці”, які перемогли “Амер” 7:3. Тепер у трьох команд по 15 очок.

Нагадаємо, що з цих вихідних на матчі чемпіонату з футзалу впускають вболівальників.

Віталій Усик