Переяслав Перейти на сайт

Що подарувати мамі на 8 Березня: десять цікавих ідей

Багато хто думає, що купити подарунок мамі не складно, але різноманітність товарів приводить в глухий кут. Якщо вам хочеться порадувати та здивувати маму, то виберіть те, що вона любить, та потратьте на це трохи більше часу. Також не забувайте про квіти.

Інформатор підібрав декілька оригінальних подарунків, які можна подарувати мамі на 8 Березня.

Троянда в колбі. Справжня троянда, яку помістили в колбу, завдяки чому вона не в’яне і радує око дуже довго – це найкращий подарунок мамі на 8 Березня і хіт останніх років. В залежності від висоти троянди, розмір колби також може бути різним. Така квітка зберігається від трьох до п’яти років, колбу можна піднімати, щоб повноцінно насолодитися красою квітки.

Набір каменів для стоунтерапіїСтоунтерапія – це лікування камінням. Їх викладають на енергетичні точки в організмі, завдяки чому людині легше розслабитися. Камені покращують самопочуття і здоров’я. В основному такі процедури проводять в спеціальних салонах, і якщо ваша мама вже відчула на собі сприятливу дію каменів, напевно, не проти такого розслаблення і в домашніх умовах.

Подушка для читання в ліжку. Часто після важкого трудового дня хочеться розслабитися і почитати перед сном якийсь захоплюючий роман. Така подушка рівномірно розподілить навантаження на хребет, зніме втому з шийного відділу, розслабить м’язи. Це незамінна річ для мами, яка потребує вашої турботи та підтримки.

МезороллерКожна жінка хоче бути красивою. Цей прилад допоможе зберегти свою молодість, шкіра стане більш пружною і свіжою. Пристрій – це обертовий диск з ручкою, на якому розташовані маленькі голочки.

Палантин. Це модне слово, яким називають функціональний аксесуар, що нагадує шарф. Палантин – це прямокутна широка накидка. Її можна одягати, як для краси, так і для затишку. Підберіть річ улюбленого маминого відтінку або, зважаючи на колір, що переважає в її одязі. Побачите, як блиснуть її очі, коли вона побачить цю елегантну річ.

Флораріум (мінісад за склом). Це чудова прикраса для будь-якого інтер’єру буде радувати своїми яскравими фарбами цілий рік. Для неї не потрібно багато місця, флораріум вішається на стіну або встановлюється на поверхню.

Надувна ванночка для ніг. Її зручно брати з собою в дорогу, якщо ваша мама часто їздить у відрядження або проводить свій вільний час на дачі. Завдяки цьому пристрою, можна легко зняти втому в ногах, запобігти варикозу і просто розслабитися.

Набір кухонних рушників. Набір кухонних рушників не повинен складатися з виробів великого розміру. Бо перш за все вони незручні у використанні. Така продукція занадто громіздка і не дуже красива. Крім цього, великі рушники швидко брудняться і їх слід постійно прати, що викликає незручності. Віддавайте перевагу невеликим виробам, які відмінно справлятимуться зі своїм завданням.

Набір спецій в баночках та банки або ємності для сипучих продуктів. Ємності для приправ і спецій – найзручніший спосіб зберігання запашних добавок для перших і других страв, а також рідких приправ. Ємності мають кришки, які щільно закриваються, тож ароматні спеції не втратять запаху. Мають різну форму, не займуть багато місця на полиці або в холодильнику.

Жіночий комплект для сну. Потрібно бути красивою, не лише коли кудись збираєшся, а і вдома. Тому підберіть своїй матусі комфортний та красивий комплект, щоб вона мала вигляд на всі сто.

Нагадаємо, що ми промоніторили Instagram. Дізналися, з яким настроєм і емоціями жителі Переяслава прощаються з лютим.

Оксана Симоненко