ЖИТТЯ

Студенти повертаються, родини обіймаються: як Переяслав проводжає зиму в Instagram

Цього тижня ми проводжаємо зиму. Переяславці були напрочуд спокійні: ділилися фотографіями важливих подій та знімалися із рідними людьми. Обличчя наших земляків такі усміхнені! Це ми побачили в їхніх соцмережах.

Інформатор промоніторив Instagram. Ми дізналися, з яким настроєм і емоціями жителі Переяслава прощалися з лютим.

Снігові намети, заметілі та бурульки вже кажуть містянам довгоочікуване “бувай”. Саме тому ми з упевненістю можемо сказати, що челендж під назвою “Мені не холодно” (який ми самі й вигадали) вже добігає кінця. Чому? Тому що вже майже нікому не холодно надворі. Ось таким запам’ятає останній сніг Instagram переяславців.

@alisa_ognerubova

@lorik_bond

А ще до міста повернулися студенти. Гуртожитки повняться дзвінкими голосами, вулиці грають знайомими вже колись фарбами. Деякі дівчатка не втрималися й дали зрозуміти всьому Переяславу, що вони повернулися до гуртожитку. Про це говорять їхні світлини в соцмережі.

@stivvs_18_

@veronichka_a_

Немає нічого важливішого в світі за людські стосунки. Дружба, кохання та сім’я — основне в житті кожного. Цього тижня приємних кадрів із обіймами з малечею було безліч: хтось святкував дні народження, хтось просто прогулювався парком, а інші не втрачали можливості погратися із останнім снігом.

@valeriia.grishchenko

@alyonkazelenenka

@tkachukali

@dubina_ira_

Деякі жителі нашого міста не змогли пройти повз снігові кучугури, так звані “айсберги”. Кадр вийшов досить цікавий, але що важливіше — щирий. Юнаки непідробно веселі, видно, що вони налаштовані позитивно і вже готові до весни.

@lil_mihuil

Весна весною, але відкладати весілля не можна ні в якому разі. Певно, що зима — одна з найчарівніших, найзагадковіших пір року. Особливо в Україні. Одружитися під супровід прекрасних, ніби ювелірна робота майстра сніжинок, — ми впевнені, що від цього дух захоплює. Обидві леді на фото мають чарівний вигляд, але одна з них особливо схвильована. Думаємо, ви знаєте про кого йдеться.

@meri_blak454567

Фоторепортаж останніх сніжних днів і прихід весни в Переяслав ви можете побачити тут.

Юлія Кравченко

Нагору