ЖИТТЯ

У Переяславі проведуть святковий концерт до жіночого дня: де взяти запрошення

5 березня у центрі культури Переяслава проведуть святковий концерт до Міжнародного жіночого дня. Запрошення можна отримати безкоштовно.

У п’ятницю, 5 березня, о 15:00 у другому корпусі Переяславського центру культури та мистецтв відбудеться святковий концерт з нагоди Міжнародного жіночого дня “8 поцілунків весни”. Детальніше про захід Інформатору розповіла художня керівниця ЦКМ Оксана Чирка.

— Участь у концерті візьмуть артисти з міста та району: хореографічний гурток “Міраж”, дует “Два кольори”, солістка Валерія Христюк, викладач музичної школи Олександр Паращак і багато інших — буде аж 21 номер. Запрошення на концерт можна отримати безкоштовно, їх вам нададуть у першому корпусі центру культури (колишній НЦК “Зустріч”). Запрошення роздають в зв’язку з карантинними умовами, для того, щоб люди сиділи в шаховому порядку, і таким чином запобігти накопиченню глядачів. Місць буде розраховано приблизно на 120-130 людей.

Нагадаємо, що багато хто думає, що купити подарунок мамі не складно, але різноманітність товарів приводить в глухий кут. Якщо вам хочеться порадувати та здивувати маму, то виберіть те, що вона любить, та потратьте на це трохи більше часу.

Оксана Симоненко

Нагору