ЖИТТЯ

Що подарувати коханій на 8 Березня: кілька корисних порад

8 березня – це чудовий привід подарувати своїй коханій щось яскраве, свіже та натхненне. Подарунок не обов’язково повинен бути надмірно дорогим, але підберіть щось від щирого серця. 

Детальніше про те, що можна подарувати коханій, розповість Інформатор.

Косметичка. Сумка-косметичка – це незамінний аксесуар для жінки. Вона дозволяє зробити догляд за собою приємним, і заощаджує час. Вона повинна бути з міцної, зносостійкої тканини, досить жорсткою, щоб зберігати форму і бути стійкою. А також вологостійкої, щоб її легко можна було протерти. Адже косметичні засоби можуть залишати сліди, і вигляд у вашої сумки буде неохайний. У цьому випадку навіть красива модна косметичка не буде презентабельною.

Дзеркало з підсвічуванням. Дзеркало для макіяжу з підсвіткою – це відмінний інструмент для нанесення макіяжу і створення ідеального мейкапу. Воно забезпечить рівномірне освітлення з усіх боків у будь-який час доби, що дозволить вам рівномірно нанести косметику, не допускаючи помилок.

Фітнес-браслет. Фітнес-трекер — це браслет із сенсором. Насамперед вони відстежують рух, їх обов’язково оснащують акселерометром для відстеження напрямку руху, а також гіроскопом для визначення орієнтації носія в просторі. Дані з цих сенсорів переводяться в інформацію про кількість пройдених кроків і спалених калорій. Тому це стане практичним та корисним подарунком.

Стайлер для волосся. В першу чергу стайлер – це новітній інструмент для укладання волосся. Зовні він може нагадувати звичайну плойку, але принцип роботи стайлера далекий від попередників. Плойкою можна накрутити лише один вид локонів, а стайлер за допомогою спеціальних насадок надає можливість накрутити всі можливі види локонів.

Фотоепілятор. Це прилад, який безболісно видаляє небажане волосся на тілі в домашніх умовах. Фотоепілятор належить до останнього покоління засобів з догляду за тілом. Його робота базується на безконтактному видаленні волосків високоімпульсним світлом.

М’який халат. Махровий жіночий халат – це незамінна річ у гардеробі. В ньому комфортно і зручно, легко і дуже тепло, особливо в холодну пору року. Махрова тканина чудово зігріває, не містить синтетики.

Комплект сексуальної білизни. Не секрет, що красива нижня білизна, справляє на чоловіків неймовірний ефект і дозволяє власниці відчувати себе справжньою богинею любові. Тому подаруйте своїй коханій та собі незабутні емоції.

Улюблений парфум. Перше враження, як і кохання з першого погляду, формується яскраво і надовго запам’ятовується. Тут немає неважливих деталей. Особливо якщо справа стосується аромату, підберіть своїй коханій її улюблений парфум.

Поп-арт портрет за фото. Картину поп-арт можна виконати в різних техніках: французький поп-арт, американський поп-арт, стріт-арт. Такий портрет відмінно підійде для подарунку дівчині. Він матиме стильний вигляд в будь-якому інтер’єрі будинку.

Кавовий і кокосовий скраб для тіла. Такі скраби з кави досить популярний серед жінок засіб з догляду за шкірою. Таке загальне визнання скраби отримали, в першу чергу, за свою багатофункціональну дію, а ще свого роду ароматерапію при проведенні процедури скрабування.

Нагадаємо, що багато хто думає, що купити подарунок мамі не складно, але різноманітність товарів приводить в глухий кут. Якщо вам хочеться порадувати та здивувати маму, то виберіть те, що вона любить, та потратьте на це трохи більше часу. Також не забувайте про квіти.

Оксана Симоненко

Нагору