ЖИТТЯ

Публічна бібліотека Переяслава поповнилася 317 новими сучасними книгами

Переяславська публічна бібліотека увійшла до переліку із 606 переможців з-поміж бібліотек України. Отримала нові надходження від Українського інституту книги за Програмою поповнення бібліотечних фондів.

Переяславська публічна бібліотека увійшла до переліку із 606 переможців з-поміж бібліотек України, які отримали нові надходження від Українського інституту книги за Програмою поповнення бібліотечних фондів. Тож до фонду книгозбірні надійшла партія із 317 нових сучасних книг українських видавництв. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку бібліотеки.

Разом з книжками надіслали фірмові наклейки Інституту книги, тому новинки буде дуже легко знайти серед інших книг.  Зараз книги обліковуються у відділі комплектування, а незабаром знайдуть своїх читачів.

— Ми отримали ці книги, тому що нам надіслали анкету, яку я заповнила. Надіслала її в Український інститут книги. Наша бібліотека потрапила на комплектування книг тільки для дорослого населення. І знову ж я заповнила анкету на 2021 рік, цього разу в ній були такі запитання: скільки отримали книг, для якої вікової категорії, юридична адреса, електронна пошта тощо, — розповіла Інформатору директорка Переяславської публічної бібліотеки Тетяна Майстренко.

Нагадаємо, що фонди переяславської бібліотеки регулярно поповнюються новими сучасними книгами. Завітавши до бібліотеки, ви зможете підібрати книгу на будь-який смак.

Оксана Симоненко

Нагору