ЖИТТЯ

Чемпіонат з футзалу: “Переяслав” та “Дніпро” мають нагоду реваншуватися

Два захопливі тури чекають на вболівальників у чемпіонаті Переяславщини з футзалу. У деяких матчах нереально спрогнозувати переможця.

У вихідні, 6 та 7 березня, відбудуться чергові два тури чемпіонату Переяславщини з футзалу. На матчі, які проходитимуть в спортзалі університету, поки що впускатимуть глядачів. І подивитися у ці дні справді буде на що. Інформатор анонсує найцікавіші протистояння.

У вищій лізі реванші після образливих поразок уже стали звичними. У суботу такий шанс на помсту матиме “Переяслав” у матчі з “Кристалом”. У першому колі яготинці впевнено розібралися із переяславцями 6:3, виграючи по ходу зустрічі 6:0. Наразі “Кристал” лідирує із 15 очками, а “Переяслав”, у якого 11 очок, на третьому місці. BOSS (випускники університету) із “Дружбою” (Згурівка) ще не грали, адже перенесли матч першого кола. За турнірним шляхом “боси” видаються переконливішими: у них 10 очок, а в згурівчан лише 4, однак фаворит тут проглядається “лише на папері”. “Матадор” неочікувано погано стартував у вищій лізі, але остання безпрограшна серія з трьох матчів підтягнула переяславців до середини турнірної таблиці. Зокрема, одна із перемог була над дівичківським “Дніпром” 3:1. Дніпряни з 13 очками зараз борються за чемпіонство, тож поступатися ще й цієї суботи їм не можна.

У першій лізі Циблі в суботу точно здобудуться чергові три очки, бо на матч із ними не приїде “Церера” (Студениківська ТГ). А от основним їхнім конкурентам у боротьбі за третє місце доведеться попотіти: “Солонцям” (Переяслав) із “Матадором-2”, а “Солонцям STAR” із Капустинцями (Яготинщина). Лідер Вовчків повинен забрати “свої” три очки у грі з аутсайдером “Амером” (Пологи-Чобітьки).

Недільні поєдинки також будуть дуже цікавими. У вищій лізі “Кристал” зустрінеться із “Дружбою”, BOSS – із “Матадором”, а “Дніпро” – із Великою Каратуллю. У першій лізі відбудуться “заруби” лідерів: Вовчків – “Матадор-2” та “Солонці” – Циблі. Також “Солонці STAR” зіграють з “Амером”, а Капустинці – з “Церерою”.

Нагадаємо, що 27 лютого у місті Новояворівськ на Львівщині розпочався чемпіонат України з флорболу. У ньому бере участь команда з Переяслава.

Віталій Усик

Нагору