ЖИТТЯ

Рижун, Фламінго та трилапий Балу із собачого притулку в Переяславі чекають на сім’ю

У переяславському собачому притулку наразі утримують 70 песиків. Кількість тваринок із кожним днем зростає. Напередодні Восьмого березня ви зможете взяти з притулку чудову собачку й подарувати важливій для вас жінці. Сьогодні ми познайомимо вас із песиком на ім’я Рижун, трилапим Балу та дівчинкою із кличкою Фламінго.

Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”, розповіла Інформатору історії трьох собак з притулку.

ФЛАМІНГО

Дівчинка з чудовою кличкою Фламінго — неймовірно лагідне створіння. Ця собачка вдало поєднує в собі риси вірного охоронця із чуйністю, ласкавістю та неймовірною ніжністю. Якщо у вас велика родина, яка мріє про домашнього улюбленця, візьміть до себе Фламінго.

Фламінго

РИЖУН

Рижун — дуже красивий пес! Його очі нагадують колір кави або темного золота. Волонтери ГО “У добрі руки” знайшли Рижуна ще зовсім маленьким цуциком поблизу полігону в селі Дівички. Тепер цей красень із пишним хвостом живе у притулку, але він все ще мріє про людину, яка подарує йому домівку. Рижуна полюбить ваша дитина, він буде гарним собакою-компаньйоном.

Рижун

БАЛУ

У притулку Балу називають “наш трилапий красунчик”. До ГО “У добрі руки” звернулися люди з АЗС “Маршал”, сказали, що в них є собака зі зламаною лапкою. Перелом був дуже тяжкий, лапа була просто вщент роздроблена. Представники ГО поспілкувалися з ветеринарами і вирішили ампутувати. Балу — молодий пес, здоровий, стерилізований. Він надзвичайно добрий, але все одно буде гарним охоронцем.

Балу

Якщо ви хочете собі домашнього улюбленця або чимось допомогти притулку, звертайтеся до членів ГО “У добрі руки”. Тел.: (063) 999-00-73, (095) 595-26-67 (Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”).

Нагадуємо, що у пункті перетримки “Кіт у чоботях” живе 17 котиків. Організації потрібні волонтери, які від щирого серця допоможуть цим тваринам. Ви можете стати одним із них.

Юлія Кравченко

Нагору