ЖИТТЯ

Нафаню забрали, а Гуччі народила: чим зараз живе притулок “Кіт у чоботях” у Харківцях

У пункті перетримки “Кіт у чоботях” наразі живу 17 котиків. Організації потрібні волонтери, які від щирого серця допоможуть цим тваринам. Ви можете стати одним із них.

Пункт перетримки зараз розміщується у селі Харківці на вулиці Героїв, 15. Тут живе 17 котиків, організація “Кіт у чоботях” досі шукає приміщення для притулку, тому що зараз він розміщується у будинку Тетяни Зайцевої, голови ГО. Тваринок у тимчасовому притулку лікують: їх привозять з вулиць, тому потребують допомоги. Тетяна шукає людей, які приєднаються до цієї нелегкої справи та допомагатимуть з притулком щодня, оскільки це волонтерська, безкоштовна робота.

25 лютого котик Нафаня, про якого ми писали два тижні тому, знайшов люблячу сім’ю. Його забрали Наталя та Юрій та їхнй син Максимчик.

Нафаня з новим господарем

Тетяна Зайцева розповіла Інформатору про кішку, яка стала мамою аж шести кошенят.

25 лютого кішечка Гуччі, про яку ми писали раніше, стала мамою. Британка народила 6 кошеняток: 4 хлопчики і 2 дівчинки. Вони здорові, мама дуже піклується про них. Пологи минули легко і спокійно. Тепер кошенят також треба кудись прилаштувати. Тому подаруйте своїй близькій людині щастя, а котику – сім’ю.

Гуччі з кошенятками

Якщо ви хочете допомогти котикам або забрати когось із них собі, звертайтесь до Тетяни Зайцевої, голови громадської організації “Кіт у чоботях”:

Картка ПриватБанку 5168 7427 1574 5604

Тел.: (066) 695-69-28 або до секретарки громадської організації “Кіт у чоботях” Ірини Пюри, тел. (063) 791-66-67.

Нагадаємо, що котики Оскар, Плюшка та Люся також хочуть додому. Вони чекають на люблячу сім’ю та родинний затишок.

Оксана Симоненко

Нагору