ЖИТТЯ

У Дівичківській громаді подарували продуктові пакунки матерям загиблих воїнів

Міжнародний жіночий день — це не тільки квіти й цукерки, це, перш за все, — турбота. У Дівичківській ТГ місцеве самоврядування подарувало вдовам та матерям загиблих воїнів АТО продуктові пакунки.

Вчора, 5 березня голова Дівичківської громади Олександр Слюсар та старости округів відвідали й привітали з прийдешнім Восьмим березня матерів загиблих воїнів АТО/ООС та Другої світової війни. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сторінку Дівичківської ТГ у Facebook.

Таке привітання стало можливим завдяки соціальній програмі “Турбота”. Старости округів Роман Кукса, Сергій Андрієвський та Михайло Гич, а також голова громади Олександр Слюсар подарували жінкам пакунки з найнеобхіднішими продуктами: там було борошно, печиво, цукерки, олія, ковбаса, твердий сир та інше.

Продукти з подарункових пакунків

Жінкам-вдовам подарували необхідні продукти

Жест милосердя з нагоди Восьмого березня

Нагадуємо, нещодавно ми перевірили знання переяславців зі шкільної програми на теми з географії, фізики, літератури та інших предметів. Незважаючи на те, що минуло вже чимало років, багато дорослих містян все одно дещо пам’ятають.

Юлія Кравченко

Нагору