ЖИТТЯ

Що подарувати колезі на 8 Березня: цікаві поради

Восьме березня — свято, коли ви можете зайвий раз порадувати не тільки мам, сестер, доньок і бабусь. Не варто забувати й про колег-жінок.

Інформатор вирішив відібрати декілька цікавих ідей, якими ви можете скористатися, плануючи подарунок колезі на 8 Березня.

Блокнот або блоки для записів. Робота є робота. Якщо ваша діяльність вимагає дисципліни, обліковості та писанини — оригінальний блокнот стане непоганим подарунком. Намагайтеся обирати так, щоб ця річ сподобалася колезі: якщо вона любить яскравий чи блискучий одяг, макіяж та манікюр — подарунок повинен бути відповідним; для стриманіших жінок підійде блокнот кавового кольору з оригінальними написами.

Безпровідна комп’ютерна миша. Такий варіант також стане у нагоді, якщо ви хочете порадувати ділову жінку. Тут теж можна погратися з дизайном і обрати щось незвичне та цікаве.

Аромалампа та аромаолії. Простий і дієвий спосіб створити в кімнаті приємну атмосферу, заспокоїтися і навіть помедитувати. Звичайно, дарувати аромалампу краще відразу в комплекті з якоюсь ароматною олійкою або набором аромаолій. Від такого подарунка будь-яка жінка буде в захваті.

Набір солодощів та квіти. Якщо колега полюбляє солодощі, то можна подарувати їй цікавий набір чогось смачненького. Доповнити його можна квітами.

Рушник. Можливо, ви думаєте, що рушник в подарунок — це хоч і корисно, але дуже нудно. Але чому б не вибрати варіант в оригінальній упаковці та з гарним принтом, який і вигляд має класний, і завжди необхідний у побуті.

Термокружка. Класна і корисна річ як для автолюбительки, так і для колеги, яка обожнює гарячий ароматний чай або каву.

Домашні капці. М’які і затишні домашні капці з незвичайним дизайном — універсальний варіант для будь-якого віку. Найголовніше — знати розмір взуття, щоби потім подарунок не став неприємністю.

Органайзер для косметичних засобів. А цю річ оцінять як жінки, так і молоді дівчата. Все впорядковано, все на виду: ось пензлі, ось крем, ось лаки для нігтів. Дуже зручний варіант для зберігання косметичних багатств.

Чайна пара. Красиве блюдечко та гарна чашечка тон в тон порадує око кожної жінки, особливо, якщо ваша колега любить пити на роботі чай або каву.

Сертифікати. Якщо попередні варіанти вам не підійшли і немає зовсім ніяких ідей, на допомогу завжди прийде сертифікат у косметичний або будь-який інший магазин чи салон. Це, напевно, найпрактичніший подарунок, адже кожна купить справді те, що їй потрібно.

Нагадуємо, що в нас є немало порад щодо подарунків на 8 Березня: якщо ви все ще не знаєте, що подарувати доньці, коханій жінці та мамі до Міжнародного жіночого дня.

Юлія Кравченко

Нагору