ЖИТТЯ

Що подарувати доньці на 8 Березня: оригінальні ідеї

На Восьме Березня так хочеться вразити доньку чимось приємним, але це завдання не з простих. Дитині не потрібні букети квітів і походи до вишуканих ресторанів. Чим порадувати донечку, дізнавайтеся в нашій статті.

Інформатор зібрав декілька ідей щодо подарунку дівчинці віком від 5 до 10 років. Щось із нашого списку обов’язково сподобається вашій дитині.

Іменний чохол для мобільного телефону. Іменні подарунки є одними з найкращих варіантів для будь-якої людини, тому що вони в повній мірі демонструють вашу увагу. Якщо ви потурбувалися тим, щоб зробити для доньки іменний чохол, вона точно це оцінить.

Відвідування цікавого місця. Це може бути ковзанка, планетарій або якесь дитяче кафе з відповідним антуражем. Головне, щоб місце було цікавим для вашої донечки.

Дитяча парфумерія. Парфуми для дітей містять мінімум спирту (або взагалі не містять його). Зазвичай вони пахнуть цукерками, жувальними гумками або солодкими фруктами. Немало дівчаток люблять подібні речі.

Постільна білизна цікавого оформлення. Якщо ви порадуєте доньку постільною білизною з Русалонькою, єдинорогом чи іншим її улюбленим казковим героєм, вона точно буде в захваті. Кожного разу, лягаючи спати, маля буде згадувати, що цю постіль їй подарували саме ви.

Чашка з прикольним принтом для улюблених напоїв. Ваша дитина обожнює міньйонів? Тоді подаруйте їй чашку з їхнім зображенням. На чашці може бути будь-який улюблений герой вашої доньки, але виготовлення такого подарунку потрібно продумати завчасно.

Великий плюшевий ведмедик. Цей подарунок завжди залишатиметься актуальним. М’яких ведмедиків люблять не тільки маленькі принцеси, а й дорослі королеви.

Яскрава скринька або косметичка. Такий подарунок сподобається дівчинці, якщо ви правильно оберете колір і розмір. У дівчинки може бути багато косметики чи біжутерії, а може бути лише декілька браслетиків, тому обирайте з розумом.

Рюкзак з оригінальним малюнком або гравіюванням. Рюкзак для школи або прогулянок — прекрасний подарунок для доньки. Його можна урізноманітнити красивим іменним гравіюванням або малюнком. Також подарунок можна наповнити канцелярським приладдям — щоденником на замочку, різнокольоровими фломастерами, набором гелевих ручок з блискітками або фарбами.

Домашня тваринка. Дочка давно хотіла завести маленького домашнього улюбленця? Саме час виконати цю мрію. Маленька тваринка навчить дівчинку піклуватися про інших і розвине в ній почуття відповідальності, яке необхідно тренувати з малих років. Тим паче, на цей подарунок вам не доведеться витрачатися. Достатньо звернутися до притулків, які працююють на території нашої громади. Якщо хочете подарувати песика, то вам до ГО “У добрі руки”, а якщо котика — до ГО “Кіт у чоботях”.

Модні ролики, велосипед або самокат. Прищепити доньці любов до спорту і активного способу життя можна за допомогою роликів, велосипеда або самоката. Отримавши такий подарунок, дівчинка буде менше часу проводити за гаджетами, а будь-яка прогулянка обернеться справжньою пригодою, особливо, якщо кататися разом з батьками або друзями.

Нагадуємо, підприємцям можна продавати квіти просто неба на чотирьох локаціях у Переяславі. Дозвіл надали на позачерговому засіданні міськвиконкому.

Юлія Кравченко

Нагору