ЖИТТЯ

Цуценята Коля та Вася і дівчинка Зося живуть у притулку в Переяславі: вони мріють про сім’ю

У переяславському собачому притулку наразі утримують 68 тварин, які чекають, коли люблячі родини заберуть їх до себе. Такої великої кількості собак в пункті перетримки ще не було. Сьогодні ми познайомимося з трьома із них – братами Васею та Колею, а також дещо старшою дівчинкою Зосею.

Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”, розповіла Інформатору історії трьох собак з притулку.

КОЛЯ І ВАСЯ

Цих двох братиків люди підкинули одному з волонтерів Максиму Красовському. Потім, ніби за волею долі, Вася та Коля опинилися під тимчасовим наглядом Євгена Левченка. Саме він дав собакам такі клички, аргументуючи це тим, що любить називати тваринок слов’янськими іменами (це справді доволі оригінально).

Коля, хоч і ще зовсім малий, має неабиякий характер! У цього пса є можливість стати відмінним охоронцем, і краще було б, якби він звикав до своєї сім’ї змалку. Він дуже чекає на добрі руки. Про домівку мріє і його братик Вася: активний та грайливий, але спокійніший. Буде непоганим компаньйоном. Такі тваринки тягнуться до людей і обожнюють увагу.

Коля

Вася

ЗОСЯ

Ця красуня народилася в нежитловому будинку поблизу дитячого садка “Золотий ключик”. Зося доволі спокійна та ніжна дівчинка. Зовнішність цієї собаки нагадує породу бігль: відносно невеликі розміри, пропорційно складена, доволі м’язиста статура та довгі вуха, що звисають на голові. Собакам такої породи потрібно не так багато для щастя — ласка, увага, любов, та прогулянки — бажано в парку. Зося стане ідеальним другом як для сім’ї, так і для однієї людини.

Вік: приблизно 6-7 місяців

Зося

Якщо ви хочете собі домашнього улюбленця або чимось допомогти притулку, звертайтеся до членів ГО “У добрі руки”. Тел.: (063) 999-00-73, (095) 595-26-67 (Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”).

Інформація про інших тварин, які шукають домівку, є тут. Також ви можете взяти собі додому ласкаву кицю, про них читайте за цим посиланням.

Юлія Кравченко

Нагору