ЖИТТЯ

Чемпіонат з футзалу: “Кристал” знову перемагає “Переяслав” і йде у відрив

Поразки основних конкурентів у боротьбі за чемпіонство дозволили “Кристалу” відірватися аж на п’ять очок. Цього туру він не без проблем переміг “Переяслав”.

Сьогодні, 6 березня, у спортзалі педуніверситету відбувся черговий тур чемпіонату Переяславщини з футзалу. У центральному матчі вищої ліги лідер яготинський “Кристал” зустрівся із одним із головних конкурентів – “Переяславом”. Яготинська команда перемогла з рахунком 5:3, але це було нелегко. Інформатор розповідає про це протистояння з місця події.

“Переяслав” досить швидко відкрив рахунок, а під кінець першого тайму подвоїв свою перевагу. І здається, зарано пішов на перерву. Бо за три хвилини, що залишалися до сирени, “Кристал”, забивши двічі, зрівняв рахунок. У другому таймі переяславці мали втомленіший вигляд, тож дещо дивно, що не пропустили справді багато. Деякий час рахунок був 3:3, потім яготинці вийшли вперед. А на останніх секундах, коли “Переяслав” вже не думав про захист, гості нашої першості забили контрольний – 5:3.

Найближчий переслідувач лідера – дівичківський “Дніпро” – програв у цьому турі переяславському “Матадору” 2:5. У ході зустрічі взагалі було 0:5. BOSS (випускники університету) у напруженому поєдинку виявився сильнішим від згурівської “Дружби” 2:1. Тож тепер у турнірній таблиці склалася цікава ситуація: “Кристал” із 18 очками очолює вищу лігу, а переслідують його BOSS, “Матадор” та “Дніпро”, у яких по 13 очок, трішки відстає “Переяслав” (11 очок).

У першій лізі не зіграли аж два матчі. “Солонці STAR” отримали технічну перемогу над Капустинцями (Яготинщина), а Циблі – над “Церерою” (Студениківська ТГ). Обидві команди не з’явилися на свої матчі, для Капустинців це друга неявка і відповідно дискваліфікація з турніру. У інших двох матчах “Матадор-2” переміг “Солонці” 8:3, а Вовчків – “Амер” (Пологи-Чобітьки) 4:2. Тут лідирує Вовчків із 27 очками, далі йде “Матадор-2” із 24 очками і грою в запасі. Завтра ці команди зустрінуться в очному протистоянні. За третє місце борються “Солонці STAR”, Циблі (по 18 очок) та “Солонці” (15 очок).

Нагадаємо, що вже другий переяславець дебютував у лізі кулачних боїв Mahatch. Сергій Обертій переміг у своєму першому бою “Піжона”.

Віталій Усик

Нагору