ЖИТТЯ

Сергій Обертій із Переяслава у “Махачі” переміг “Піжона”: відео

Вже другий переяславець дебютував у лізі кулачних боїв Mahatch. Сергій Обертій переміг у своєму першому бою “Піжона”.

5 березня на Youtube-каналі Mahatch вийшов шостий випуск другого сезону ліги кулачних боїв. В одному із поєдинків переяславець Сергій Обертій на прізвисько “Роберт” зустрівся із киянином Володимиром Думою на прізвисько “Піжон”. Для нашого земляка це був перший бій на цій арені, натомість “Піжон” вже одного разу виступав, проте програв ще у першому сезоні. Про це повідомляє Інформатор.

24-річний Сергій Обертій має досвід у боксі, у нього перший дорослий розряд, призер чемпіонатів Київщини та міжнародних змагань. “Я прийшов сюди проявити себе. Як проходила моя підготовка до бою? Як мінімум, два тренування на день. У цьому моя перевага”, – говорив перед боєм Сергій Обертій. Дума зазначав, що він вже побільше готувався, ніж до свого першого бою. Його представили, як одного з найвитриваліших бійців ліги. Його спортивна база – греко-римська боротьба.

Попри епатажний вихід на арену (у елегантному костюмі) “Піжона”, у бою яскравіший вигляд мав саме “Роберт”. Вже з першого раунду він захопив ініціативу, а в другому здалося, що достроко здобуде перемогу. Після серії ударів “Піжон” зігнувся і випустив з рота капу, на обличчі вже була кров, однак він зібрався і продовжив бій. У третьому рунді киянин навіть зробив кілька небезпечних випадів, та “Роберт” впевнено довів все до перемоги.

Бій “Роберта” та “Піжона” дивіться із 9 хв. 15 сек. У відео можуть бути жорстокі моменти, тому воно призначене для людей, яким більше 18 років.

Нагадаємо, що в лізі кулачних боїв Mahatch переважно змагаються чоловіки, які вже мають досвід у професійних бойових мистецтвах. Правила досить жорсткі, максимально нагадують вуличну бійку: три раунди по дві хвилини, без рукавичок, удари з клінчу дозволені.

У другому випуску другого сезону тут перемогою дебютував переяславець Назар Олійник на прізвисько “Чикотило”. Він уже готується до наступного поєдинку.

Віталій Усик

Нагору