ЖИТТЯ

Найбільше шансів стати футзальними чемпіонами Переяславщини у двох лігах мають “Кристал” та Вовчків

Після чергового туру чемпіонату Переяславщини з футзалу фаворити визначилися в обох лігах. У вищій це, як і раніше, “Кристал”, а в першій – Вовчків.

Сьогодні, 7 березня, відбувся черговий тур чемпіонату Переяславщини з футзалу. У вищій лізі два матчі завершилися розгромами, а в першій, певно, трапилося доленосне протистояння. Про все найцікавіше розповідає Інформатор.

У вищій лізі інтриги сьогодні не було. Яготинський “Кристал” без шансів переміг згурівську “Дружбу” 10:2, а переяславський “Матадор” – BOSS (випускники університету) 16:3. Велика Каратуль не приїхала на матч із “Дніпром”, тож отримала технічну поразку. За чотири тури до кінця турнірна таблиця має такий вигляд: 1. “Кристал” – 21 очко; 2-3. “Матадор” (має пропустити ще один тур і має матч у запасі із Великою Каратуллю), “Дніпро” (має пропустити один тур) – по 16; 4.BOSS – 13 (має пропустити один тур і має матч у запасі із “Дружбою”); 5. “Переяслав” – 11; 6. “Дружба” (має пропустити один тур і має матч у запасі з BOSS); 7. Велика Каратуль – 0 (має матч у запасі з “Матадором”).

У першій лізі відбулося знакове протистояння між Вовчковом та “Матадором-2”. У напруженій боротьбі перемогу здобули вовчківчани і тепер безумовно очолюють турнірну таблицю. “Солонці” (Переяслав) та Циблі не змогли визначити кращого – 4:4. А от “Солонці STAR” у важкому поєдинку зуміли перемогти “Амер” із Поліг-Чобітьок 5:4. “Церера” (Студениківська ТГ) здобула технічну перемогу над Капустинцями (Яготинщина), яких через дві неявки дискваліфікували зі змагань. Тут турнірна ситуація за три тури до кінця така: 1. Вовчків – 30 очок; 2. “Матадор-2” – 24 (має матч у запасі з “Амером”); 3. “Солонці STAR” – 21; 4. Циблі – 19; 5. “Солонці” – 16; 6. “Церера” – 12; 7. Капустинці – 6; 8. “Амер” – 0 (має матч у запасі з “Матадором-2”).

Нагадаємо, що 6 березня переяславські гирьовики здобули в чемпіонаті Київщини два “золота”. Успіху досягли Анатолій Яковченко та Юрій Голота.

Віталій Усик

Нагору