ЖИТТЯ

Переяслав та шість сіл можуть лишитися без світла: графік відключень

У четвер Переяслав та деякі села колишнього району можуть частково лишитися без світла. Його відключать у зв’язку з плановим капітальним ремонтом і реконструкцією.

У четвер, 11 березня, електроенергію можуть відключити в Переяславі та селах Циблі, Дівички, Єрківці, Стовп’яги, Кавказ та Хоцьки у зв’язку з плановим капітальним ремонтом і реконструкцією. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла може не бути з 8:00 до 17:00:

  • у Переяславі — на вулицях Осінній, Богдана Хмельницького, Комунарській, Літній, Озерній, Бабачиха, Західній, Комарова, Гетьмана Івана Сулими, Волинській, Веселій, Сонячній, Алєксєєва, Ювілейній, Космонавтів, Парковій, Лаврова, Каштанній, Канівській, Перемоги, Дружби, Петухова, Комарівській, Тараса Федоровича, Рибальській, Морській, Набережній, Зимовій, Петра Костюка, Філатова, Лізи Чайкіної, Андрушівській, Тарасівській, Героїв Дніпра, Трубайлівській, Квітковій, Пшеничній, Панфілова, Монастирській, Лісовій, Миру, Прорізній, Небесної Сотні та на провулках Тараса Федоровича й Петра Костюка.
  • у Дівичках (Дівичківська ТГ) — на вулицях Гагаріна, Леніна, Дружби, Миру, Жовтневої Революції, Горького, Трубізькій, Перемоги, Молодіжній та Садовій.
  • у Єрківцях (Дівичківська ТГ) — на вулиці Безіменній.
  • у Циблях (Циблівська ТГ) — на вулицях Юнатів, Дружби, Шевченка, Жовтневій, Спортивній, Лесі Українки, Польовій, Молодіжній, Дачній, Дніпровській, Радянській та на провулку Миру.
  • у Хоцьках (Циблівська ТГ) — на вулиці Травневій.
  • у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) — на вулицях Молодіжній, Київській, Польовій, Шевченка, Шкільній, Підгірній, Кавказькій, Лесі Українки, Комунарській, Луговій, Яровій, Соснівській, Миру, Новій, Вузькій, Перемоги, Садовій, Бориспільській, Буда-Варовицькій, Дніпровській, Миронівській, Поліській, Білоцерківській, Лісовій, Зарічній, Дружби, Мирній та Прорізній.
  • у селі Кавказ (Дівичківська ТГ) — на вулицях Комунарів, Молодіжній, Вишневій, Польовій, Незалежності, Низинній, Історичній, Весняній та Набережній.

Нагадуємо, вчора у Переяславі загорівся триповерховий житловий будинок. Пожежа повністю знищила покрівлю.

Юлія Кравченко

Нагору