ЖИТТЯ

У Дівичках встановили більярдний стіл, але грати на ньому поки що не можна

Більярдний стіл для дозвілля жителів громади встановили у будинку культури села Дівички. Грати можна безкоштовно, але тільки з 1 квітня.

Сьогодні, 10 березня, в холі будинку культури села Дівички встановили більярдний стіл для жителів громади. Його було закуплено за 17 400 гривень із місцевого бюджету. Вже з 1 квітня пограти в більярд зможуть безкоштовно всі охочі. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку Дівичківської ТГ.

Детальніше про це Інформатору розповіла Ольга Коломієць, керуюча справами виконкому Дівичківської сільської ради:

— Закупити стіл для більярду планували ще в 2020 році, але вдалося це виконати тільки зараз. Такий стіл є ще в Ковалині нашої громади, також в будинку культури, але він був закуплений не за кошти сільського бюджету, це була спонсорська допомога. Грати в Дівичках можна буде тільки з 1 квітня, тому що в трьох старостинських округах триває виборчий процес, які пройдуть 25 березня. А виборча комісія розташована саме в будинку культури.

Нагадаємо, що 10 березня у Переяславі відкрилася виставка марок до 160-ї річниці від дня смерті Тараса Шевченка, вона триватиме до 1 червня. Потрапити до музею можна за вхідним квитком.

Оксана Симоненко

Нагору