ЖИТТЯ

Чи стане “Кристал” чемпіоном Переяславщини з футзалу вже у ці вихідні?

Чемпіонат Переяславщини з футзалу виходить на фінішну пряму. У вищій лізі залишилося провести чотири тури, а в першій – три.

У вихідні, 13 та 14 березня, відбудуться чергові два тури чемпіонату Переяславщини з футзалу. Матчі проходять у спортзалі місцевого педуніверситету за присутності вболівальників. Про це повідомляє Інформатор.

У суботу у вищій лізі найбільший інтерес викликає матч переяславського “Матадора” та яготинського “Кристала”. Команди посідають два перші місця в турнірній таблиці й обидві набрали непоганий хід. Гра розпочнеться о 13:00. У інших двох матчах фаворити очевидніші. BOSS (випускники університету) повинен розібратися із Великою Каратуллю о 9:00, а об 11:00 “Переяслав” спробує здобути перемогу над згурівською “Дружбою”.

У першій лізі головний недільний матч – “Солонці STAR” – “Матадор-2” – розпочнеться о 12:00. Якщо солончани переможуть, то наздоженуть суперника в турнірній таблиці й розділятимуть з ним друге місце. О 10:00 Вовчків зустрінеться із переяславськими “Солонцями”, о 14:00 “Церера” (Студениківська ТГ) екзаменувати “Амер” (Пологи-Чобітьки). Циблі отримають технічну перемогу над Капустинцями (Яготинщина), які дискваліфіковані з чемпіонату.

У неділю о 10:00 BOSS та дівичківський “Дніпро” зійдуться в одному з центральних матчів вищої ліги. У першому колі “боси” не залишили шансів дівичківцями – 3:0. Не менш захоплюючим має бути й поєдинок о 14:00 між “Переяславом” та “Матадором”. “Матадор” спробує помститися за образливу поразку 2:3 у першому колі. “Кристал” у цьому турі о 12:00 має перемогти Велику Каратуль і за найкращих умов уже святкуватиме чемпіонство, адже за два тури до кінця стане недосяжним для суперників.

У першій лізі відбудуться такі матчі: 9:00 Циблі – Вовчків, 11:00 “Солонці” – “Солонці STAR”, 13:00 “Матадор-2” – “Церера”. “Амер” отримає технічну перемогу над Капустинцями.

Нагадаємо, більярдний стіл для дозвілля жителів громади встановили у будинку культури села Дівички. Грати можна безкоштовно, але тільки з 1 квітня.

Віталій Усик

Нагору