ЖИТТЯ

Антоніна Михайлівна, Чорнушка та Чапкіс живуть в собачому притулку в Переяславі

У переяславському собачому притулку зараз 67 тварин на перетримці. Кількість трохи зменшилась, втім кожна з тих, хто залишився, мріє потрапити у нову сім’ю. Сьогодні ви познайомитеся ближче з трьома чорнявими песиками — Чорнушкою, Чапкісом і Антоніною Михайлівною.

Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”, розповіла Інформатору історії трьох собак з притулку. Також вона зазначила, що за цей тиждень два собачки повернулися на своє місце проживання, а ще один знайшов нову домівку в селі Пристроми. Тепер у Пристромах у цього собачки є чудовий господар — Микола Степанович Пилипас.

Цей собачка знайшов нову домівку в селі Пристроми

АНТОНІНА МИХАЙЛІВНА

Антоніну Михайлівну в притулку скорочено називають просто Тонею. Тоня — собачка з дуже гарними очима. Історія її клички доволі цікава. Волонтери ГО забрали її з дому, бо людям Тоня була не потрібна. В цей час господар розповідав Тетяні Чеботарь про свою дружину, а Тетяна якраз запитала про кличку собаки. Він сказав, що її звати Антоніна Михайлівна, маючи на увазі ту жінку, а в собачки клички не було. Так ця яскравоока краля й залишилася Антоніною Михайлівною, а для своїх — Тонею. Вона звикла жити в сім’ї, а тому з нетерпінням чекає, що її хтось забере.

Антоніна Михайлівна (Тоня)

ЧОРНУШКА

Цю тваринку члени організації “У добрі руки” забирали до себе на перетримку ще коли вона була зовсім малим цуценям. Знайшли Чорнушку на Леваді. Коли собачка підросла, її простерилізували і знову відвезли на Леваду, але вона через декілька днів повернулася назад. Повернення Чорнушки свідчить про її вірність, а це дуже важливий показник. Ми впевнені, що такий пес стане хорошим другом як для самотньої людини, так і для величезної родини.

Чорнушка

ЧАПКІС

Є у нас в Україні видатний хореограф поважного віку — Григорій Чапкіс. Саме ця людина була джерелом натхнення, коли волонтери обирали ім’я для чорнявої собачки. Чапкіс — жвава тваринка, активні рухи якої іноді нагадують танці. Чапкіс любить прогулянки, не може всидіти на місті. Цей цуцик стане ідеальним другом для людини, яка веде активний спосіб життя.

Чапкіс

Якщо ви хочете собі домашнього улюбленця або чимось допомогти притулку, звертайтеся до членів ГО “У добрі руки”. Тел.: (063) 999-00-73, (095) 595-26-67 (Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”).

Нагадуємо, на вулиці Можайській у Переяславі зносять незаконні гаражі, повний демонтаж яких планувався ще до кінця 2020 року. Це наразі роблять самі власники.

Юлія Кравченко

Нагору