Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

“Кристал” із Яготина став чемпіоном Переяславщини з футзалу

Через те, що від завтра у Переяславі будуть посилені карантинні обмеження, сьогодні дограли всі матчі чемпіонату з футзалу. Їх провели аж 9, хоча мали б 12.

Сьогодні, 20 березня, закінчився відкритий чемпіонат Переяславщини з футзалу. Планувалося, що останній тур у вищій лізі відбудеться завтра, однак через посилення карантинних обмежень його перенесли на суботу. Тож вищоліговикам довелося провести по два матчі за день. Яготинському “Кристалу”, щоб стати чемпіоном, достатньо було не програти хоча б у одному зі своїх матчів. Йому це вдалося – перемога та нічия. Тож золоті медалі відправилися до Яготина. Про це повідомляє Інформатор.

У вищій лізі на сьогоднішній ігровий день не приїхав аутсайдер Велика Каратуль, тож “Переяслав” та переяславський “Матадор” отримали по технічній перемозі. Інші матчі в лізі завершилися так: “Дніпро” (Дівички) – “Кристал” 3:7, “Кристал” – BOSS (випускники університету) 5:5, “Дніпро” – “Переяслав” 5:3, BOSS – “Дружба” (Згурівка) 2:4, “Матадор” – “Дружба” 7:2.

Підсумкова турнірна таблиця вищої ліги має такий вигляд:

  1. “Кристал” – 29 очок;
  2. “Матадор” – 23;
  3. “Дніпро” – 22;
  4. “Переяслав” – 20;
  5. BOSS – 17;
  6. “Дружба” – 7;
  7. Велика Каратуль – 0.

У першій лізі зіграли матчі останнього туру та один перенесений. Результати були такими: “Амер” (Пологи-Чобітьки) – Циблі 1:6, “Церера” (Студениківська ТГ) – “Солонці” (Переяслав) 2:5, “Солонці STAR” – Вовчків 4:5, “Матадор-2” здобув технічну перемогу над дискваліфікованими Капустинцями (Яготинщина), а також переміг у перенесеному матчі “Амер” 6:1.

Підсумкова турнірна таблиця першої ліги має такий вигляд:

  1. Вовчків – 36 очок;
  2. “Матадор-2” – 31;
  3. Циблі – 25;
  4. “Солонці” – 25 (у особистих матчах із Циблями вони мають результати 4:4 та 3:5);
  5. “Солонці STAR” – 22;
  6. “Церера” – 15;
  7. “Амер” – 6;
  8. Капустинці – 6.

Призери отримали медалі та кубки. Також відзначили найкращих бомбардирів та голкіперів чемпіонату, за яких голосували представники команд. Найкращим бомбардиром у вищій лізі став Максим Федоренко із “Кристала” (39 голів), а у першій – Олександр Галицький із Вовчкова (38 голів). Найкращим голкіпером вищої ліги став Юрій Галайтата із “Кристала”, а першої – Віктор Войченко із Цибель.

Нагадаємо, що вночі біля села Стовп’яги, що на Переяславщині, трапилася страшна аварія. У ній помер 46-річний переяславець.

Віталій Усик

Нагору