ЖИТТЯ

Смертельна аварія біля Переяслава: з’явилися фото з місця ДТП та нові деталі

Вчора вночі біля села Стовп’яги, що на Переяславщині, трапилася страшна аварія. У ній помер 46-річний переяславець. Розповідаємо, як сталося фатальне зіткнення.

Вчора, 19 березня, о 23:20 легковик Renault Kangoo та вантажівка Scania зіткнулися “лоб в лоб”. ДТП сталося на 41 кілометрі автодороги Бориспіль–Дніпро поблизу села Стовп’яги Дівичківської ТГ. За попередніми даними, житель Переяслава Олександр Красов (водій легкової машини) з’їхав на зустрічну смугу і допустив зіткнення із вантажівкою Scania з масивним напівпричепом. Травми водія легкової машини були несумісні з життям, він помер одразу. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку патрульної поліції Київської області.

У соцмережах користувачі зазначають, що ДТП на цій ділянці дороги – не рідкість. Вважають, що це через поганий стан дороги та затяжний поворот у цьому місці. Водіям часто доводиться виїжджати на зустрічну смугу, щоб оминути ями.

Аби не стати учасником автопригоди дотримуйтесь правил, які рекомендує поліція:

  • вивчайте та повторюйте ПДР;
  • перед поїздкою завжди перевіряйте технічний стан вашого транспортного засобу;
  • не порушуйте швидкісний режим;
  • слідкуйте за дорожньою обстановкою: ваша увага – запорука вдалої подорожі;
  • пам’ятайте про інтервал та дистанцію, оскільки на дорозі ви не один водій;
  • не відволікайтеся на телефонні розмови та сторонні предмети;
  • про маневри на дорозі попереджайте інших кермувальників заздалегідь, вони не вміють читати ваші думки.

Фото з місця події

Окрім жахливих аварій життя на Переяславщині нещадно забирає й коронавірус. Найсвіжішу статистику коронавірусу в лікарні Переяслава дізнайтеся за посиланням.

Нагору