ЖИТТЯ

Умка, Ніка та Лисиця із собачого притулку в Переяславі чекають на нового господаря

У переяславському собачому притулку зараз 67 тварин на перетримці. Кількість, порівняно з минулим тижнем, не змінилася. Кожен собака мріє потрапити у нову сім’ю. Сьогодні ви познайомитеся ближче з трьома красунями-дівчатами Умкою, Нікою та Лисицею.

Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”, розповіла Інформатору історії трьох собак з притулку.

УМКА

Цій красивій дівчинці зараз приблизно 2 роки. Собачку Умку знайшли ще зовсім малим цуценятком. Для Умки навіть знайшлася сім’я, котра погодилися забрати її до себе, проте після стерилізації. Пройшовши стерилізацію, собачка стала членом нової родини. Два роки вона прожила вдома, аж поки подружжя, яке взяло її, розлучилося. Зараз Умка залишилася сама. Є надія, що знайдеться та людина, яка забере її, полюбить й більше ніколи не покине напризволяще.

Умка

НІКА

Ніка весела дівчинка, яка любить погратися. Їй зараз близько одного року, вона вже доросла повноцінна тваринка, яка веде активний спосіб життя. Ніка стерилізована. За характером досить грайлива та непосидюча. Ніка буде ідеальним товаришем для великої родини. Вона мріє потрапити до нової домівки.

Ніка

ЛИСИЦЯ

Собака з кличкою Лисиця отримала це ім’я далеко не через зовнішню схожість із лисицями. Її кличка пішла від клички її батька, якого звати Лис. Лис також безпритульний пес, він живе у мікрорайоні Борисівка. Лисицю забрали на перетримку волонтери ГО “У добрі руки”, тому що вона сильно хворіла. Зараз ця собачка простерилізована і дуже хоче додому. Можливо, саме ви станете її люблячим господарем?

Лисиця

Лис (батько собаки з кличкою Лисиця, котра шукає домівку)

Якщо ви хочете собі домашнього улюбленця або чимось допомогти притулку, звертайтеся до членів ГО “У добрі руки”. Тел.: (063) 999-00-73, (095) 595-26-67 (Тетяна Чеботарь, голова ГО “У добрі руки”).

Нагадуємо, вчора вночі біля села Стовп’яги, що на Переяславщині, трапилася страшна аварія. У ній помер 46-річний переяславець.

Юлія Кравченко

Нагору