Цей рецепт став улюбленцем соцмереж! Приготувати смачне суфле надзвичайно просто: витратьте мінімум інгредієнтів та фінансів задля вдалого солодкого десерту. Таким суфле можна підіймати собі настрій або ж радувати ним гостей.
Як приготувати дві порції суфле з ряжанки, розповість Інформатор.
Продукти:
- 300 мл ряжанки (2,5% жирності)
- 50 мл води
- 1 cт.л. какао
- 10 г жeлaтину
- підсолоджувач за смаком
Спосіб приготування:
- Розведіть желатин у теплій воді та перемішайте до повного розчинення.
- Змішайте ряжанку з какао та підсолоджувачем. Далі влийте у суміш желатин і збийте все це блендером або міксером.
- Розлийте готові суміші у формочки.
- Поставте формочки на 1-2 години до холодильника або на 20-30 хвилин у морозильну камеру.
Юлія Кравченко