ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: поласуйте ніжним суфле з ряжанки

Цей рецепт став улюбленцем соцмереж! Приготувати смачне суфле надзвичайно просто: витратьте мінімум інгредієнтів та фінансів задля вдалого солодкого десерту. Таким суфле можна підіймати собі настрій або ж радувати ним гостей.

Як приготувати дві порції суфле з ряжанки, розповість Інформатор.

Продукти:

  • 300 мл ряжанки (2,5% жирності)
  • 50 мл води
  • 1 cт.л. какао
  • 10 г жeлaтину
  • підсолоджувач за смаком

Спосіб приготування:

  1. Розведіть желатин у теплій воді та перемішайте до повного розчинення.
  2. Змішайте ряжанку з какао та підсолоджувачем. Далі влийте у суміш желатин і збийте все це блендером або міксером.
  3. Розлийте готові суміші у формочки.
  4. Поставте формочки на 1-2 години до холодильника або на 20-30 хвилин у морозильну камеру.

Юлія Кравченко

Нагору