ЖИТТЯ

What is Pereiaslav: вірусний відеотренд дістався й до нашого міста

Приблизно два тижні тому стрічки соцмережі Instagram наповнилися неймовірним відео із назвою “What is Ukraine”. Автор із креативом продемонстрував десятки найяскравіших місць нашої країни. Подібне відео тепер є і про Переяслав.

Відео “What is Ukraine?” створив український відеограф Назар Дорошкевич. Наразі в Instagram його переглянули понад три з половиною мільйона користувачів. Люди почали створювати подібні відео на різну локальну тематику: про міста, села, професії та навіть армію. Переяслав не став винятком. Інтернет-компанія XataNET створила відео “What is Pereiaslav”. Про це повідомляє Інформатор.

— XataNET іде в ногу з часом, знає, чим живе молодь, і що дивиться у соцмережах. Тому, коли ми побачили хайпове і при цьому справді якісне відео про Україну, не могли не зробити такого й про Переяслав. Тим паче, певні матеріали в нас вже були, залишалося тільки змонтувати. Ми кайфуємо від нашого міста й хочемо, щоб у інших переяславців були такі ж відчуття. Бо лише коли ти задоволений, зможеш приносити позитивні емоції іншим, — прокоментували для Інформатора в XataNET.

На 17-секундному відео вмістили немало визначних архітектурних споруд: пам’ятний знак на честь першої згадки назви “Україна”, пам’ятник у музеї Григорія Сковороди, споруди та природа території музею просто неба, Вознесенский собор та багато іншого. Також у відео можна побачити Переяслав у різні пори року та час доби.

Нагадуємо, Інформатор зафіксував, який вигляд має перший подих весни 2021 року. Ми не можемо пройти повз такі прекрасні моменти і не поділитися ними з вами!

Юлія Кравченко

Партнерський матеріал

Нагору