ЖИТТЯ

У Переяславі та двох селах не буде світла: коли та на яких вулицях

У суботу Переяслав та два села колишнього району можуть частково лишитися без світла. Електроенергію відключать у зв’язку з плановими капітальним ремонтом і технічним обслуговуванням.

У субота, 27 березня, електроенергію можуть відключити у Переяславі та Козлові у зв’язку з плановими капітальним ремонтом та техобслуговуванням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла не буде з 9:00 до 17:00:

  • у Переяславі — на вулицях Міщанській, Лесика, Гагаріна, Ярослава Потапенка, Петропавлівській, Квітки-Основ’яненка, Віктора Авраменка, Гаяринській, Городищенській, Козацькій, Михайла Леонтовича та Корнійчука.
  • у Пристромах (Студениківська ТГ) — на вулицях 30 років Перемоги, Першотравневій, Набережній, Черняховського, Сонячній, Молодіжній та Перемоги.
  • у Переяславському (Студениківська ТГ) — на вулицях Лесі Українки, Польовій, Горького, Привокзальній, Переяславській та Центральній.

Виявляється, більшість переяславців не знають, хто захищає їхні інтереси у міській раді. Пояснюємо, чим займаються міські депутати та як із ними зв’язатися.

Юлія Кравченко

Нагору