ЖИТТЯ

Погода на 27 березня: в Переяславі буде хмарно, але тепло

У Переяславі 27 березня сонце зрідка показуватиметься з-за хмар. Опадів синоптики не прогнозують.

27 березня погода протягом дня буде мінливою: небо вкрите хмарами, з-за яких іноді показуватиметься сонце. Найхолодніше буде зранку – 3 градуси з позначкою плюс. В обідню пору температура підніметься до 10 градусів тепла. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.ua.

Дороги протягом дня будуть сухими. Швидкість вітру сягатиме 2-7 м/с. Вологість повітря складатиме 57-95%. Опадів не спостерігатиметься. Тривалість дня 27 березня – 12 годин 37 хвилини. Завтра день буде довшим на чотири хвилини, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 5:41, а захід – о 18:18.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1992 році – 19,6 градуса тепла, а найнижчу в 1899-му – 11,5 градуса морозу.

Народні прикмети:

27 березня відзначають день пам’яті святого Феогноста, митрополита Московського. Від наших пращурів до нас дійшло таке спостереження: той, кому пощастить почути грім у цей день, може бути впевненим у тому, що літо буде родючим. Якщо навесні у ріках води не додасться, літо обіцяє бути спекотним і сухим.

Юлія Кравченко

Нагору