ЖИТТЯ

У Переяславі та шести селах можуть відключити світло: де та коли

У понеділок Переяслав та шість сіл колишнього району можуть частково лишитися без світла. Електроенергію відключать у зв’язку з плановими капітальним ремонтом, чисткою траси та технічним обслуговуванням ЛЕП.

У понеділок, 29 березня, електроенергію можуть відключити у Переяславі, Пристромах, Соснові, Денисах, Студениках, Строкові та Сомковій Долині у зв’язку з плановими капітальним ремонтом, чисткою траси та технічним обслуговуванням ЛЕП. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ДТЕК Київські Регіональні Електромережі.

Світла не буде з 8:00 до 16:00:

  • у Переяславі — на вулицях Богдана Хмельницького, Узькій, Гористій, Героїв Дніпра, Небесної Сотні, Маяковського, Шкільній.

З 8:00 до 17:00:

  • у Пристромах (Студениківська ТГ) —на вулицях Козацькій, Сонячній, Черняховського, Польовій, Покровській.

З 9:00 до 16:00:

  • у Соснові (Студениківська ТГ) — на вулицях Леніна, Космонавтів, Береговій, Гагаріна, Жовтневої Революції, Поліській, Садовій, Перемоги, провулку Перемоги, Радянській, Новомарківській.
  • у Денисах (Ташанська ТГ) — на вулицях Незалежності, Центральній, провулку Миру, провулку Свободи, Чапаєва, Городищенській, провулку Богдана Хмельницького, Молодіжній, Ватутіна, Золотогірській, Соборній, Набережній, Таращанській, провулку Павлюченка, Шевченка, Вишневому Яру, Береговій, Заболотнього, Форостовського.
  • у Студениках (Студениківська ТГ) — на вулиці Польовій.
  • у Строковій (Студениківська ТГ) — на вулицях Лісовій, Луговій.
  • у Сомковій Долині (Студениківська ТГ) — на вулиці Якима Сомка.

Нагадаємо, що на YouTube-каналі англійського блогера Бенджаміна Річа 18 лютого з’явилося відео із коротенькою мандрівкою в Переяслав. У блозі, окрім музею просто неба, можна побачити багато знайомих нам вулиць та будівель.

Оксана Симоненко

Нагору