ЖИТТЯ

Як жителі Переяслава провели перший теплий тиждень року: ТОП фото з Instagram

Останні дні березня видалися напрочуд теплими. Невеличкими гуртами переяславці почали виходити на весняні прогулянки. Сонце сяє, морози залишилися в минулому: про це свідчить Instagram переяславців.

Що цікавого публікували переяславці в Instagram, знає Інформатор.

Почати варто з природи. Цього тижня жителі нашого міста виходили на прогулянки не тільки до центру міста, а й ближче до природи. Дуже утеплятись потреби немає, погода нарешті відповідає календарю, у повітрі пахне весною. Фото випромінюють лише позитивні емоції.

@norm_muzhik

@ku_yuliya

Ну куди ж без діточок? Цей тиждень радував погодою, тому дітей тягнуло надвір. Можна вже не вдягати п’ятнадцать кофтинок, рукавчки, теплі чоботи й шапки, тож бігати й гратися значно комфортніше. Матусі це розуміють, тому виводять на прогулянку найменших жителів Переяслава. А деяким переяславкам тільки пощасливиться стати мамою цієї весни — вони зустрічають тепло з малюком під серцем.

@nataliia_suchenkova

@anna_zrazhevskaya_

@tkachukali

@karbumer

А ще весна — пора проявляти фізичну активність! Переяслав славиться своїми професійними спортсменами та просто активними жителями міста, для яких спорт — хобі. Цього тижня жителі хизувалися не тільки медалями та кубками за свої досягнення, а ще й ділилися фото простих велосипедних прогулянок містом.

@_babak_s_15

@natalinovalenko

Настав час моди! Настав час стилю! Окрім красивого й зручного одягу, місцеві жителі почали надягати сонцезахисні окуляри. Їхні фотознімки в Instagram мають дуже стильний вигляд. Доведено: окуляри переяславцям таки пасують!

@maria_shevchuk_

@s_truskavetskyi_

Нагадуємо, на останній сесії міської ради розглянули питання про готовність до освітньої реформи. Її потрібно провести в Переяславі якомога швидше.

Юлія Кравченко

Нагору