ЖИТТЯ

Ася вже знайшла домівку, а Нора та Фіма залишились в притулку: візьміть котиків собі

У пункті перетримки “Кіт у чоботях” перебуває 14 дорослих котів та 9 кошенят. Нещодавно забрали кішечку на ім’я Ася, але догляду та люблячих сімей потребують всі.

Пункт перетримки зараз розміщується у селі Харківці на вулиці Героїв, 14 у будинку Тетяни Зайцевої, голови ГО “Кіт у чоботях”. Організація потребує допомоги, адже на корм та ліки необхідно чимало коштів. Також для притулку досі немає приміщення у Переяславі. На жаль, мало хто хоче їхати в село, щоб подивитися й обрати котика.

Тетяна Зайцева розповіла Інформатору, чим зараз живе пункт перетримки.

21 березня кішечка Ася, про яку ми писали раніше, поїхала додому в гарну сім’ю Вікторії Ігнатенко.

Ася з новою хазяйкою

Чекає на сім’ю кішечка Нора. Вона проглистована, вакцинована, до лоточка привчена, адаптована для проживання в будинку або квартирі. Спокійна, врівноважена і дуже лагідна.

Нора

Фіма приїхав до притулку в поганому стані, але його пролікували, вакцинували, кастрували. Тепер маємо красеня-сіамця. Він спокійний, самостійний, сам вибирає місце, де буде спати. Адаптований для проживання в будинку або квартирі із лоточком, вік близько 1,5-2 роки.

Фіма

Якщо ви хочете допомогти котикам або забрати когось із них собі, звертайтесь до Тетяни Зайцевої, голови громадської організації “Кіт у чоботях”:

Картка ПриватБанку 5168 7427 1574 5604

Тел.: (066) 695-69-28 або до секретарки громадської організації “Кіт у чоботях” Ірини Пюри, тел. (063) 791-66-67.

Нагадаємо, що у притулку було поповнення: Доця та Гучі народили. Тому ви можете взяти собі й кошенятко.

Оксана Симоненко

Нагору