ЖИТТЯ

Доця народила, а Оскара забрали: як справи у котячому притулку в Харківцях

У пункті перетримки “Кіт у чоботях” залишилось 16 дорослих котиків, але додалося 9 кошенят. Нещодавно народила ще одна кішечка на ім’я Доця. 

Пункт перетримки зараз розміщується у селі Харківці на вулиці Героїв, 15. Тут живе 16 котиків. Доця народила п’ятьох кошенят, яким також потрібні родини. Організація “Кіт у чоботях” досі шукає приміщення для притулку, оскільки зараз він розміщується у будинку Тетяни Зайцевої, голови ГО. Мало хто хоче їхати в село, щоб подивитися й обрати котика.

6 березня котика Оскара, про якого ми писали місяць тому, забрала жінка Оксана зі своєю донькою. Тепер він житиме один і його не ображатимуть інші тварини.

Оскар з новими господарями

Днем раніше Доця народила п’ятьох кошенят. Всі красиві та здорові, чекають на люблячих господарів.

Кішечка Доця з кошенятками

Ще одна білосніжна кішечка Аліса шукає родину. Вона проглистована, стерилізована, до лоточку привчена, дуже лагідна та муркотлива.

Аліса

Якщо ви хочете допомогти котикам або забрати когось із них собі, звертайтесь до Тетяни Зайцевої, голови громадської організації “Кіт у чоботях”:

Картка ПриватБанку 5168 7427 1574 5604

Тел.: (066) 695-69-28 або до секретарки ГО “Кіт у чоботях” Ірини Пюри, тел. (063) 791-66-67.

Нагадаємо, що у переяславському собачому притулку наразі утримують 70 песиків. Кількість тваринок із кожним днем зростає. Напередодні Восьмого березня ви зможете взяти з притулку чудового собачку й подарувати важливій для вас жінці.

Оксана Симоненко

Нагору