ЖИТТЯ

Як зустріли весну в Переяславі: фото жителів міста в Instagram

Ось і настала така довгоочікувана весна! Морози ще не до кінця відступили, втім, сонечко почало пригрівати, снін тане, а на поличках квіткових магазинів з’являються тюльпани. Що це означає? Скоро Восьме березня! Instagram переяславок вже кричить про це!

Ми промоніторили соцмережу Instagram та дізналися, як переяславці зустріли весну. Інформатор відібрав найкращі фото.

Місцеві красуні вже встигли похизуватися чарівними тюльпанами в своїх соцмережах, а Восьме березня тільки завтра! Погляньте на цих щасливих жінок! Бажаємо кожній отримати величезну порцію уваги у ці святкові дні.

@tatiana_symonchuk

@natalinovalenko

@_t.a.n.y.u.s.h.a__

Красенів-юнаків теж не оминув прихід теплих днів. Цього року весна порадувала нас — настала вчасно. На фотографіях цих хлопців добре видно контраст: зустріч двох пір року. Не дивлячись на суперечки між Зимою та Весною, друга врешті-решт все одно переможе.

@vlad_synytsia_

@yaruk_bogachov

До речі, приходу тепла радіють не тільки люди, а й тваринки. Тільки погляньте на цього собаку! Він вже мріє про те, що зовсім скоро цей лід повністю зникне, тоді можна буде бігати та стрибати досхочу.

@yanamozgovaya

Відома переяславська співачка Анна Ляч продемонструвала в Instagram свою неймовірну зачіску й вражаючий макіяж. Про цю красуню раніше вже писав Інформатор.

@anlyach

Певно, місцеві студентки встигли потрапити на одну з перших вечірок у місцевому клубі “Adrenalin”! Сподіваємося, що черговий карантин таки не настане й студенти знову матимуть змогу веселитися так, як вони робили це раніше.

@daryarozenberg

Дівчата з нашого університету завжди публікують вдалі знімки. Ці дві фотографії — ідеальний тому доказ. Дівчина з другої світлини вказала у своєму пості, що вона приходить на філфак як на свято! Вона також привітала жінок із прийдешнім 8 Березня.

@_olya_27.07

@sadiedelt

Нагадуємо, у Дівичківській ТГ місцеве самоврядування подарувало вдовам та матерям загиблих воїнів АТО продуктові пакунки. Міжнародний жіночий день — це не тільки квіти й цукерки, це, перш за все, — турбота.

Юлія Кравченко

Нагору