ЖИТТЯ

Птушку забрали, а Буся та Ася досі чекають на сім’ю: допоможіть котикам із притулку в Харківцях

У пункті перетримки “Кіт у чоботях” залишилось 15 дорослих котиків та 9 кошенят. Нещодавно забрали кішечку на ім’я Птушка, але інші котики також хочуть додому.

Пункт перетримки зараз розміщується у селі Харківці на вулиці Героїв, 15. Тут живе 15 котиків. Організація “Кіт у чоботях” досі шукає приміщення для притулку, оскільки зараз він розміщується у будинку Тетяни Зайцевої, голови ГО. На жаль, мало хто хоче їхати в село, щоб подивитися й обрати котика.

8 березня кішечку Птушку, забрала жінка Любов, яка мешкає аж в Броварах.

Птушка з новою хазяйкою

Досі шукають родину для кішечкиа Асі. В притулок вона потрапила три місяці тому. Дуже грайлива і “балакуча”, вік – близько 9 місяців, стерилізована, проглистована, вакцинована, до лоточку приучена. Дуже чекає своїх господарів, які заберуть її в затишну оселю.

Ася

Буся потрапила в притулок із підвалу. Її пролікували, проглистували, вакцинували, адаптували для проживання в будинку або квартирі, в туалет ходить на лоточок, вік – близько року. Любить спати із господарем на подушечці.

Буся

Якщо ви хочете допомогти котикам або забрати когось із них собі, звертайтесь до Тетяни Зайцевої, голови громадської організації “Кіт у чоботях”:

Картка ПриватБанку 5168 7427 1574 5604

Тел.: (066) 695-69-28 або до секретарки громадської організації “Кіт у чоботях” Ірини Пюри, тел. (063) 791-66-67.

Нагадаємо, що Доця та Гуччі народили кошенят і їм потрібна любляча сім’я. Заберіть котика собі.

Оксана Симоненко

Фото із Facebook-сторінки ГО “Кіт у чоботях”

Нагору